26.9 C
Paphos
Monday, July 15, 2024

H μουσική συνύπαρξη Αρβανιτάκη Ζουγανέλη στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας για καλό σκοπό

Την μοναδική μουσική συνύπαρξη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, δύο σπουδαίων καλλιτεχνών  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το βράδυ της Παρασκευής οι παρευρισκόμενοι στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.  

Διοργανωτές και φέτος της μεγάλης πολιτιστικής εκδήλωσης που αποτελεί αφετηρία πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πέγειας, ήταν ο Δήμος Πέγειας και το Round Table 7 Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρθηκε από τους διοργανωτές, τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την εκστρατεία Access City, με στόχο τη βελτίωση της προσβασιμότητας και την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) στην κοινωνική, την οικονομική και την πολιτιστική ζωή της Πάφου, και το Enavsma Foundation με στόχο τη χορήγηση υποτροφιών για την πραγματοποίηση σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου.

Ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου σημείωσε σε χαιρετισμό του πως ο Δήμος Πέγειας στηρίζει πάντοτε με όλες του τις δυνάμεις κάθε τι που έχει πολιτιστική « νότα» και στέκεται δίπλα από κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής όλων των συναθρώπων μας. Ακολούθως συνεχάρη το Round Table 7 για τις πρωτοβουλίες, τις ενέργειες και τη δράση του.

Επιπρόσθετα ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως σήμερα στην Πέγεια βρίσκονται σε εξέλιξη έργα από πλευράς του Δήμου τα οποία ξεπερνούν τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα συνέχισε, βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίες τους έργα των 15 εκατ. ευρώ, τα οποία αναμένεται, όπως είπε, να ξεκινήσουν εντός του τρέχοντος έτους. Τα έργα που προωθεί ο Δ. Πέγειας συνέχισε, θα συμβάλουν με την ολοκλήρωση τους στη βελτίωση της εικόνας της Πέγειας στα μάτια των ξένων επισκεπτών αλλά και για τον ίδιο τον Πεγειώτη, το βιοτικού επίπεδο του οποίου,  επιθυμία της Τοπικής Αρχής,  είπε,  είναι να το κάνουν όσο καλύτερο μπορούν όπως και να συμβάλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου.

Εξάλλου όπως αναφέρθηκε από τον Λεόντιο Τσέλεπο εκ μέρους του Round Table 7 Πάφου πρόκειται για μια συνεργασία χρονιάς των δύο μεγάλων ελλήνων καλλιτεχνών της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα sold out στην μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο “μαζί” της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές όλων,  είπε ο κ. Τσέλεπος. Πρόσθεσε επίσης πως και φέτος το  καλοκαίρι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Round Table 7 Πάφου και ο Δήμος Πέγειας έδωσαν  την ευκαιρία  στο κόσμο της επαρχίας Πάφου να  απολαύσουν   μια σπάνια συναυλία στο

Δημοτικό Στάδιο Πέγειας. Για τη φετινή συναυλία ανέφερε πως πρόκειται για μια συνύπαρξη, με αγαπημένα τραγούδια, διασκευές και κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Ακολούθως αναφέρθηκε στην πολύπλευρη δράση του Round Table 7.

Τις δύο μεγάλες ερμηνεύτριες συνόδευσανκαι μια  ομάδα από 7 εξαιρετικούς μουσικούς. Όπως τον Μιχάλης Καπηλίδης στα  τύμπανα,  τον Νίκο Μέρμηγκα στο μπουζούκι, λαούτο, λαύτα, και  μαντολίνο, Επίσης τον  Βασίλη Νησσόπουλο στο μπάσο,  τον Δημήτρη Στασινό στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα,  τον Δημήτρη Τσάκα στο σαξόφωνο, τον Στέλιο Φραγκούς στο πιάνο, πλήκτρα,  και τον Ντίνο Χατζηιορδάνου στο  ακορντεόν.

Σημειώνεται πως η  είσοδος για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) και ένα συνοδό τους ήταν δωρεάν και υπήρχε ι ειδικά διαμορφωμένος χώρος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ