spot_img
spot_img
19 C
Paphos
Saturday, May 8, 2021

H EMIRATES και η FLYDUBAI γιορτάζουν έξι μήνες επιτυχούς συνεργασίας

spot_img
   

H Emirates και η flydubai γιορτάζουν έξι μήνες επιτυχούς συνεργασίας

Περισσότεροι από 650.000 επιβάτες έχουν επωφεληθεί μέχρι στιγμής

   
   

26 Απριλίου, 2018 – Η Emirates και η flydubai ανακοίνωσαν τα στοιχεία που αφορούν το πλήθος των επιβατών για τους πρώτους έξι μήνες της μεταξύ τους συνεργασίας. Οι αριθμοί αποτυπώνουν τη θεαματική ανταπόκριση από πλευράς του επιβατικού κοινού που ακολούθησε την έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η οποία υπογράφθηκε τον Ιούλιο του 2017 και επεκτάθηκε πρόσφατα.

Η ταχύτητα σκοτώνει
   
   

Οι πρώτες πτήσεις με κοινούς κωδικούς άρχισαν στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου. Μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Μαρτίου 2018, περισσότεροι από 400.000 επιβάτες επωφελήθηκαν από τη συνεργασία και πάνω από 250.000 ταξιδιώτες έχουν ήδη προγραμματίσει τα ταξίδια τους για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές

Η συνεργασία αφορούσε αρχικά πτήσεις με κοινό κωδικό σε 29 πόλεις, κάτι που γρήγορα επεκτάθηκε λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, με το επιβατικό κοινό να αντιλαμβάνεται απόλυτα τα πλεονεκτήματα της συνεχώς αυξανόμενης συχνότητας πτήσεων, την εκτεταμένη πρόσβαση σε παγκόσμιους προορισμούς απλά με ένα εισιτήριο, την άνεση του check in των αποσκευών μέσω μόνο του τελικού προορισμού, τις ομαλές μετακινήσεις μέσω του κόμβου του Ντουμπάι κ.α.

Σήμερα η Emirates πετάει σε 141 επιβατικούς προορισμούς. Πέρυσι, η αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε δρομολόγια στο Νιούαρκ μέσω Αθήνας, στο Ζάγκρεπ και Πνομ Πεν, ενώ αργότερα μέσα στο 2018 η Emirates αναμένεται να αρχίσει τις πτήσεις της προς το Στάνστεντ του Λονδίνου και το Σαντιάγο της Χιλής. Παράλληλα, η flydubai πετά σε συνολικά 97 προορισμούς, 80 εκ των οποίων δεν εξυπηρετούνται από το δίκτυο της Emirates, κάτι που αυξάνει το συνολικό δίκτυο προορισμών των δύο εταιρειών σε 206 ξεχωριστούς προορισμούς.

Και οι δύο αεροπορικές που έχουν έδρα το Ντουμπάι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στους επιβάτες περισσότερες επιλογές και κινητικότητα μέσα στα δίκτυά τους, μέσω πτήσεων με κοινούς κωδικούς για περισσότερους από 90 προορισμούς σήμερα. Τέτοιες πτήσεις που εγκαινιάστηκαν πρόσφατα είναι αυτές για την Κρακοβία, το Ντουμπρόβνικ και την Κινσάσα, ενώ ακόμη περισσότερες πόλεις θα προστεθούν το επόμενο διάστημα: Κατάνια από τις 13 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη από τις 15 Ιουνίου και Ελσίνκι από τις 11 Οκτωβρίου.

Η Αυτού Εξοχότης Σεΐχης Αχμέντ μπιν Σαΐντ Αλ Μακτούμ, Πρόεδρος και CEO του Emirates Group και Πρόεδρος της flydubai, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με το πόσο καλά τα πάνε η Emirates και η flydubai, ειδικά όσον αφορά τις κρατήσεις και το feedback που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας και τους εμπορικούς μας συνεργάτες. Οι επιβάτες μας έχουν την επιλογή να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες και από τις δύο πλευρές, με αυξημένες επιλογές, προσαρμοστικότητα και άνεση όταν πρόκειται να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους. Έχουμε παρατηρήσει έντονη ζήτηση για ταξίδια που αφορούν τη συνεργασία Emirates-flydubai από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ για προορισμούς στη Μέση Ανατολή και τη Δυτική Ασία». Παράλληλα προσέθεσε: «Με αυτήν τη συνεργασία, το Ντουμπάι βγαίνει κερδισμένο ως προορισμός αφού ενισχύεται η συνδεσιμότητά του και πραγματοποιούνται νέες αφίξεις και νέες αναχωρήσεις.

Επίσης, ως πολυσύχναστος κόμβος αεροπλοΐας, το Ντουμπάι επωφελείται από τον καλύτερο προγραμματισμό μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών. Είναι μια κατάσταση win-win για όλους».

Ξεκούραστες μετακινήσεις

Η Emirates και η flydubai θα συνεχίσουν να προσφέρουν ταξιδιωτικές εμπειρίες που αντιπροσωπεύουν το κάθε brand ξεχωριστά. Για κρατήσεις σε πτήσεις με κοινό κωδικό, στους επιβάτες της Emirates θα προσφέρονται γεύματα και οι αποσκευές τους υπόκεινται στους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όταν πρόκειται για πτήσεις που διεξάγονται από τη flydybai, σε Business και Economy Class.

Η συνδεσιμότητα μέσω του μοντέρνου hub του Ντουμπάι προσφέρει εύκολες και ξεκούραστες μετακινήσεις, ενώ η στρατηγική συμφωνία των δύο εταιρειών φέρνει ακόμη μικρότερο χρόνο αναμονής για τους επιβάτες (120 λεπτά) μεταξύ της βάσης της Emirates στο Terminal 3 και της αντίστοιχης της flydubai στο Terminal 2.

Πιο πολλά προνόμια για τους τακτικούς ταξιδιώτες

Τα Skywards μέλη της Emirates μπορούν να συγκεντρώνουν μίλια από τις πτήσεις με κοινό κωδικό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τα συγκεντρώνουν και τώρα στις κανονικές μετακινήσεις τους με την αεροπορική εταιρεία. Επιπρόσθετα με τις δωρεάν αποσκευές, τα μέλη Skywards Premium απολαμβάνουν προνόμια που αφορούν επιπλέον παροχές στις αποσκευές – 20 κιλά για τα Platinum μέλη, 16 για τα Gold, 12 για τα Silver- στις πτήσεις με κοινό κωδικό που πραγματοποιούνται από τη flydubai.

Τα Silver, Gold και Platinum μέλη που έχουν κάνει κράτηση στις αντίστοιχες πτήσεις έχουν δυνατότητας πρόσβασης στο Business Check-in της flydubai και λήψης priority tags.

Σχετικά με την Emirates

Η ιστορία της Emirates χρονολογείται από το 1985, όταν άρχισε τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη, ενώ εξυπηρετεί υπερήφανα την κυπριακή αγορά από το 1994. Σήμερα, η Emirates έχει τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας στους πελάτες της τις ανέσεις των τελευταίας τεχνολογίας αεροσκαφών. Ο μοντέρνος και αποτελεσματικός στόλος της Emirates συνδέει την Κύπρο και το Ντουμπάι σε ημερήσια βάση, ενώ το παγκόσμιο δίκτυο περιλαμβάνει πάνω από 155 προορισμούς σε 84 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://www.emirates.com/cy.

Support Local Business
 
 
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img
spot_img