24.9 C
Paphos
Sunday, October 1, 2023

Γιώργος Θεοχάρους: Ο Παφίτης “Χάρος” που …βγήκε παγανιά στο ΤΙΚ ΤΟΚ (συνέντευξη)

To TIK TOK είναι τα τελευταία χρόνια η pio δημοφιλής πλατφόρμα στο διαδίκτυο. Το ΤΙΚ ΤΟΚ “μπήκε σφήνα” ανάμεσα σε Facebook και Instagram και κέρδισε σημαντικό μερίδιο της αγοράς στο κοιν;o που χρησιμοποιεί τα Social Media. Μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή άνθρωποι κατάφεραν και άλλαξαν τη ζωή τους προς το καλύτερο, είδαν τις επιχειρήσεις τους να πέρνουν τα πάνω τους και μπόρεσαν να δώσουν περαιτέρω δύναμη τις καριέρες τους. Παράλληλα είναι και εκείνοι, οι πλείστοι δηλαδή που χρησιμοποιούν το ΤΙΚ ΤΟΚ για ξεκούραση, για χαβαλέ και για να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους.

Μια τέτοια προσωπικότητα η οποία με τη διάθεση και το χιούμορ της κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικό κοινό στην Κύπρο και όχι μόνο είναι και του “Χάρου”. Ο Γιώργος Θεοχάρους, από την Πάφο, γνωστός στο κοινό του ΤΙΚ ΤΟΚ ως Χάρος απολαμβάνει κάθε αφθόρμητη στιγμή, οπως αναφέρει μιλώντας στο PafosPress, στα Social Media.

Γιώργο από που προκύπτει το Χάρος;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Χαρος προέκυψε από τον καιρό του σχολείου όταν κάποια μέρα ένας καθηγητής μου το είπε για αστείο βάσει του επιθέτου μου που είναι Θεοχάρους και έτσι έμεινε από εκείνο το καιρό.

Πως μπήκε το TIK TOK στη ζωή σου;

Το ΤΙΚ ΤΟΚ μπήκε στη ζωή μου όπως και τους περισσότερους από τη πρώτη φάση του κορωνοϊου όταν ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας και το είχαμε για να περνάει η ώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Χριστούδιας: Ο Παφίτης Μάγειρας “ραπάρει” στο ΤΙΚ ΤΟΚ και συγκινεί… (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδες τη ζωή σου να αλλάζει κάπως από την περισσότερη αναγνωρισιμότητα που μπορεί να έχεις πλέον;

Αλλαγή δεν θα το έλεγα ακριβώς αλλά πιο πολύ σεβασμό από τον κόσμο γιατί βλέπουν το ποιος είσαι έστω και από αυτή την πλατφόρμα και ξέρουν ποιος και τι εισαι στην πραγματικότητα φτάνει να είσαι ο εαυτός σου και να μην υποκρίνεσαι.

Τι σου ζητά ο κόσμος που σε συναντά; Έχει που ζητούν παράλογα πράγματα;

Ο κόσμος που με συναντά συνήθως θέλει να ακούσει το γνωστό σε όλους πλέον “ασιχτίρ με πίεση ” και να βγάλουμε φωτογραφία μαζί. Μέχρι τώρα κάτι παράλογο ή ακραίο δεν μου ζητήθηκε ευτυχώς.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που σου συνέβη λόγω του TIK TOK;

Περίεργο για εμένα που εχω δει και ζήσει μέσα από τη χρήση της εφαρμογής είναι η κακία και η ζήλια του κόσμου που ξεπουλούν τα πάντα για μερικά views. Βασικά όλη αυτή η διπλοπροσωπία δεν είναι δύσκολο να ξεσκεπαστεί και να ξέρετε ότι η αλήθεια πάντα επικρατεί. Όλο αυτό το πράγμα εμένα συχνά με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί γίνεται.

Έκανες φίλους μέσα από το ΤΙΚ ΤΟΚ; Βλέπουμε ότι απέκτησες γνωριμίες σε όλη την Κύπρο

Φίλους εννοείται πως έκανα σε όλη την Κύπρο και ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν και χαίρομαι για αυτό γιατί πολύ απλά εκτιμούν τον Γιώργο ως άνθρωπο και όχι ως tiktoker.

Μέσα από τη χρήση της δημοφιλούς πλατφόρμας βλέπουμε ότι υποδύεσαι διάφορους ρόλους. Τον Ιερέα, τον Παφίτη και διάφορους άλλους. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου και πόσο προετοιμάζεσαι για τα βιντεάκια σου;

Ο πιο αγαπημένος μου ρόλος είναι φυσικά ο ρόλος του πάτερ Χαρίλαου ο οποίος προσπαθεί μέσα από το σενάριο που μου έρχεται στο μυαλό να επιδιώκει να βάλει σε τάξη τον αδερφότεχνο του τον Χάρο ο οποίος ξεφεύγει τις πιο πολλές φορές. Ακόμα και εγώ όταν βλέπω τα video μου με τον πάτερ είναι σαν να και βλέπω αλήθεια κάποιον άλλο, πράγμα που με κάνει και εμένα τον ίδιο να γελάω…

Πόσο χρόνο “τρως” την ημέρα στο TIK TOK;

Η αλήθεια δεν χρειάζομαι και πάρα πολύ χρόνο κάθε μέρα λόγω του ότι εργάζομαι. Συνήθως μια δυο ώρες αλλά κάποιες φορές ίσως και λίγο περισσότερο.

Μπορεί κάποιος να περνάει μηνύματα μέσα από την εφαρμογή; Πολιτικά, κοινωνικά, διαφημιστικά;

Εννοείται ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει κάποια μηνύματα μέσα από αυτήν την εφαρμογή φτάνει ο κόσμος να καταλάβει όμως ότι είναι αληθινός και δεν λέει αερολογίες. Πλέον, κακά τα ψέματα, όλοι μας σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε, είτε λίγο είτε πολύ, μπαίνουμε συχνά στο tiktok άρα ναι είναι ένα Μέσο μαζικής επικοινωνίας από το οποίο αν επιθυμείς μπορείς να περάσεις και τα ανάλογα μηνύματα.

Βγάζει κάποιος λεφτά από το ΤΙΚ ΤΟΚ;

Ναι εννοείται πως ναι γιατί ο κάθε ένας πλέον μπορεί μέσα από αυτό να διαφημίσει και να δείξει τη δουλειά του και είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να αγοράσουν κάτι είτε να προωθήσουν υπηρεσίες μέσα από εδώ όπως και εγώ βέβαια πολλές φορές το έχω κάνει. Όπως και καποιες διαφημίσεις έχω κάνει επί πληρωμής και εννοείται πως θα συνεχίσω να το κάνω και ίσως και σε κάποια στιγμή έχω μια ακόμη πιο καλή και μεγάλη πρόταση και από κάποια εταιρεία. Δεν είναι όμως μόνο για τα λεφτά αλλά κυρίως είναι η επαφή που έχεις με τον κόσμο κάποιες φορές που εμένα προσωπικά μου αρέσει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ