Για τρίτη φορά σε lockdown η Πάφος – Σε απόγνωση οι επιχειρήσεις

Οι επηρεαζόμενοι στην Πάφο που οι επιχειρήσεις τους έχουν κλείσει βάση του Διατάγματος του Υπουργείου Υγείας της 8ης Ιανουαρίου όπως καταστηματάρχες κινητής τηλεφωνίας, κομμωτές , και καταστηματάρχες ειδών ένδυσης ,εξέφρασαν την λύπη τους για την κατάσταση την στιγμή που η Πάφος είναι η τρίτη φορά που έχει εισέλθει σε lockdown .

Σε δηλώσεις τους στο ΚΥΠΕ, ανέφεραν πως συμφωνούν πως προέχει η υγεία ωστόσο σημειώνουν πως και το οικονομικό θέμα είναι ένα ζήτημα που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή του καθενός μας. Εξέφρασαν δε την ελπίδα να ξεπεραστεί η πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας.

Κάποιοι εξ αυτών, σημείωσαν πως το lockdown μηδενίζει την κατάσταση στην αγορά .Το 50% των πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας σημείωσαν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας δεν κρατούν χρήματα ούτε για τα σχετικά servis ,ούτε για νέες αγορές. Δυστυχώς τόνισαν, ” αυτό είναι το τέλος μας”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Υπάρχουν ωστόσο και αυτοί που σημειώνουν πως το lockdown επιβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αναφέροντας πως πολύ καλά έπραξε η κυβέρνηση . Πρόσθεσαν ωστόσο,πως πρέπει να στηριχθούν οι επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους με βάση το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας .

Πηγή ΚΥΠΕ

Support Local Business
Translate »