18.9 C
Paphos
Wednesday, February 28, 2024

Φροντιστήριο Σ. Γεωργιάδη: Πάμε στο Αύριο με εμπειρία και γνώση αλλά και αξιοποιώντας την Τεχνολογία

Έχοντας συμπληρώσει ήδη τα δέκα χρόνια ζωής του το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Σωτήρη Γεωργιάδη βαδίζει σταθερά, με εμπειρία και γνώση, στη δεύτερη του δεκαετία για να συνεχίσει να καταγράφει επιτυχίες και καλά αποτελέσματα.

Έχοντας ένα πλήρως συμβατό με την Τεχνολογία χώρο, με διαδραστικούς πίνακες, άνετο και μοντέρνο σχεδιασμό, η εκπαίδευση και η γνώση στο Φροντιστήριο Γεωργιάδη μπορεί να πει κανείς πέρασε σε άλλο επίπεδο και πλέον είναι κομμένη και ραμμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής που ζούμε, της Ταχύτητας στην Πληροφόρηση και της Τεχνολογίας.

Το Φροντιστήριο είναι πλήρως διαπιστευμένο Ιδιωτικό Φροντιστήριο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου, με μοναδικό στόχο τη σωστή, έγκαιρη και υπεύθυνη προετοιμασία των μαθητών που φοιτούν σε αυτό κρατώντας πάντοτε τα ψηλότερα επίπεδα ποιότητας στη διδασκαλία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρει η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου απευθυνόμενη στους γονείς, για όσους έχουν ως προτεραιότητα το μέλλον των παιδιών τους και ψάχνουν ένα φροντιστήριο αντάξιο των προσδοκιών τους, το Φροντιστήριο Σ. Γεωργιάδη αποτελεί την καλύτερη επιλογή!

Η Ιστορία του Φροντιστηρίου

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Σ. Γεωργιάδη ιδρύθηκε το 2008 από μία ομάδα καθηγητών με κοινό όραμα για την Παιδεία. Βασικός σκοπός ήταν και παραμένει η παροχή βοήθειας στους μαθητές ως προς την εμπέδωση και αφομοίωση της ύλης που διδάσκεται στο σχολείο με τελικό στόχο την απόκτηση αυτοδύναμης σκέψης, επιστημονικού ήθους αλλά σημαντικότερα, κριτικής ικανότητας.

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Σ. Γεωργιάδη βρίσκεται σε ένα ευδιάκριτο κτίριο με βολική τοποθεσία, ανάμεσα στην Πάφο και τη Γεροσκήπου, συνδέοντας της πιο μεγάλες περιοχές της Επαρχίας. Ανοικοδομήθηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε για να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου και στις τοπικές αρχές αδειοδότησης. Το Φροντιστήριο μπορεί δικαίως να θεωρηθεί ως ένας χώρος γνώσης και αριστείας.

Με έξι αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες, ένα αναγνωστήριο που περιλαμβάνει μια πληθώρα επιστημονικών βιβλίων και έμπειρους, επιστημονικά καταρτισμένους καθηγητές σε όλα τα προσφερόμενα σχολικά αντικείμενα.

Εκτός από τα ειδικά μαθήματα που προσχεδιάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες συγκεκριμένων μαθητών ή ειδικές εξετάσεις, διδάσκονται τα τυπικά σχολικά μαθήματα για να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου.

 • Διδακτικό Προσωπικό

Έμπειροι και επιστημονικά καταρτισμένοι καθηγητές ικανοί και πρόθυμοι να καθοδηγήσουν το μαθητή καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους

 • Ολιγομελή Τμήματα

Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα μέχρι 6 μαθητών. Με αυτό τον τρόπο, αναπτύσσεται αποτελεσματικότερα το πνεύμα της συνεργασίας και μεγιστοποιείται η αλληλεπίδραση μεταξύ μαθητή και καθηγητή

 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Εγκεκριμένοι και πιστοποιημένοι σύμβουλοι σπουδών παρέχουν συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού έτσι ώστε ο μαθητής να επιλέξει τμήματα και σχολές που ανταποκρίνονται τόσο στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας όσο και στις προσωπικές του ικανότητες και δεξιότητες

 • Εγγραφές σε Πανεπιστήμια

Στήριξη και καθοδήγηση των υποψηφίων φοιτητών για εισδοχή σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές

Οι εκπαιδευτικοί στόχοι του Φροντιστηρίου

 • Παροχή ποιοτικής και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης.
 • Επιτυχία και εξασφάλιση θέσης πρώτης επιλογής στις Παγκύπριες εξετάσεις.
 • Ενδυνάμωση αδυνάτων και μέτριων μαθητών.
 • Καλλιέργεια κριτικής σκέψης και ικανότητας.

Γιατί κάποιος να προτιμήσει το Φροντιστήριο Γεωργιάδη;

 • Έμπειροι και επιστημονικά καταρτισμένοι καθηγητές
 • Επαγγελματικός Προσανατολισμός
 • Τα αποτελέσματα των μαθητών
 • Οι Τελικές Εξετάσεις
 • Σημειώσεις
 • Παγκύπριες Ολυμπιάδες Πλήρης
 • Ενημέρωση και Συνεργασία Καθηγητών και Οικογένειας

Ενημερωθείτε ενδελεχώς για ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει με μια επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου Σ. Γεωργιάδης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

Διδασκόμενα Μαθήματα 

Στο Φροντιστήριο Σ. Γεωργιάδη διδάσκονται Αγγλικά, Αρχαία Ελληνικά, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Βιολογία, Ισπανικά, Ιστορίαμ Ιταλικά, Λατινικά, Λογιστική, Μαθηματικά, Νέα Ελληνικά, Πληροφορική, Ρωσικά, Φυσική και Χημεία.

Με μια σύντομη περιδιάβαση στην πλήρη ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει την εγγραφή του on-line ενώ αν είναι μαθητής (ακόμη και από άλλο Φροντιστήριο ή και να μην πηγαίνει σε Φροντιστήριο) μπορεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς να ανεβάσει μια άσκηση ή ένα πρόβλημα με μια απλή μορφή upload και να λάβει ηλεκτρονικά την απάντησή της.

Μια ενέργεια που σαφώς χαιρετίζεται από όλους αφού δείχνει ότι η μάθηση δεν έχει ούτε όρια ούτε μπορεί να προσεγγίζεται μόνο με οικονομικά κριτήρια!

Πως μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το Φροντιστήριο Σ. Γεωργιάδη;

Οδός: Ανθυπολοχαγού Γεώργιου Μ. Σάββα 7 Γεροσκήπου, 8201, Πάφος Κύπρος

Τηλέφωνο: 70 00 50 70

https://www.facebook.com/SGPrivateTutoringInstitute

Κανάλι YouTube

E: [email protected]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ