ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Φρέσκον παραδοσιακό Ρέσιν ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ (DELIVERY & TAKE AWAY)

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό και είναι και πεντανόστιμο. Πλέον μέσω της υπηρεσίας delivery foody.com.cy (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) μπορείτε στην Πάφο να απολαύσετε ολόφρεσκο παραδοσιακό Ρέσιν από το “Φρέσκον”.

Ναι καλά διαβάσατε! Φρέσκο Ρέσι στο σπίτι σας δίχως να πρέπει να πάτε σε γάμο απο το “Φρέσκον”.

Το παραδοσιακό Ρέσιν προσφέρεται τόσο με delivery όσο και με Take-away παραλαβή από πιστοποιημένο παρασκευαστήριο στην Ακροπόλεως 1, Πάφος, 8011 (Κοντά στο Λύκειο Κύκκου). Η πεντανόστιμη γεύση φέρει την υπογραφή μιας ξεχωριστής οικογενειακής συνταγής που άντεξε στον χρόνο και που πέρασε από χέρι σε χέρι μέσα σε τρεις γενιές, φτάνοντας στο σήμερα και διατηρώντας ζωντανή μια παραδοσιακή αυθεντική γεύση που όλοι αγαπάμε, με ρίζες απο το χωριό Καλλέπεια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Φρέσκον, παραδοσιακό Καλλεπίτικο Ρέσιν της Παναγιωτούς και του Γιαννάκη όπως παλιά λοιπόν το οποίο μπορείτε πλέον να απολαύσετε κάθε Πέμπτη και Σάββατο από τις 17:30 – 21:00.

Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 26080550, μέσω Delivery στο foody.com.cy ή με Take-away παραλαβή από το πιστοποιημένο παρασκευαστήριο “Φρέσκον” στην Ακροπόλεως 1, Πάφος, 8011 (Κοντά στο Λύκειο Κύκκου).

Το παραδοσιακό Καλλεπίτικο ρέσι της Παναγιωτούς και του Γιαννάκη

τώρα στην πόρτα σας !

Για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα που αφορούν το παραδοσιακό έδεσμα και τις δραστηριότητες της εταιρείας από τη σελίδα “Φρέσκον” ακολουθήστε την και στο Facebook ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Support Local Business