ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μπήκαμε στο παλιό ΚΕΝ Γεροσκήπου με τον φακό της Ερωτοκλείας Σκάγια

Πριν περιγράψουμε τα όσα αφορούν το ΚΕΝ Πάφου να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες αυτές λήφθησαν το 2017 πολύ πριν υπάρξει δηλαδή τελική κατάληξη με την αγορά του χώρου από τον Δήμο Γεροσκήπου.

Το παλαιό ΚΕΝ Πάφου, μετά την εγκατάλειψή του και με την πάροδο των χρόνων πάντα προκαλούσε το ενδιαφέρον σε αρκετούς αν το επισκεφθούν, κυρίως παλιούς του νεοσύλλεκτους, και να δουν πως κατάντησε στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε παλαιό κτίριο, πόσο μάλλον ένας τόσο εμβληματικός χρόνος, με το πέρασμά του χρόνου γεννά το ενδιαφέρον για να τον επισκεφθείς, να τον περπατήσεις και κυρίως να τον φωτογραφήσεις για να αναβιώσεις τις παλιές καλές του στιγμές.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη πολλές φορές με το αεροδρόμιο Λευκωσίας, εγκατελειμμένα κτίρια και άλλες εγκαταστάσεις που κάποτε έσφιζαν από ζωή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η συμπολίτισσά μας, Ερωτοκλεία Σκάγια, απόφοιτος Πανεπιστημίου φωτογραφίας και μαθήτρια του αείμνηστου Αντρέα Εύζωνα τράβηξε μερικές φωτογραφίες πριν τρία χρόνια και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ΚΕΝ Γεροσκήπου τις έστειλε στο PafosPress.com.

Τα περαιτέρω λόγια είναι περιττά, απολαύστε τις…

Support Local Business
Translate »