18.9 C
Paphos
Saturday, May 25, 2024

Ετοιμοπόλεμο και με πλειάδα μαθημάτων και Υπηρεσιών το φροντιστήριο Σ. Γεωργιάδη

Αντίστροφα μετράνε πλέον γονείς και μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και όπως είναι αναμενόμενο σε ένα παράλληλο κόσμο στους ίδιους ρυθμούς τρέχουν και τα φροντιστήρια. Εκείνο που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι έγκαιρος και σωστός προγραμματισμός γιατί σίγουρα οι συμπληρωματικές βάσεις για κάθε μαθητή πρέπει να μπουν σωστά!

Στο ιδιωτικό φροντιστήριο Σ. Γεωργιάδης στη Γεροσκήπου κινούνται ήδη σε ρυθμούς έναρξης αφού οι εγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023 άρχισαν και συνεχίζονται σε σύνολο 10 μαθήματα τα οποία μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

🔹Φυσική (Γιώργος Γαβριήλ, 99-932983)
🔹 Μαθηματικά (Παναγιώτης Κίμωνος, 99-330943)
🔹 Χημεία (Πέρσα Ονησιφόρου, 99-994014)
🔹 Βιολογία (Παυλίνα Φεττά, 99-270706)
🔹 Φιλολογικά (Νικολέττα Ιωαννίδου, 99-266040)
🔹 Πληροφορική (Ειρήνη Χριστοφόρου, 96-262212)
🔹 Αγγλικά (Μαρία Χριστοδούλου, 99-353094)
🔹 Ρωσικά (Aλιόνα Γρηγοριάδου, 99-394162)

Η ταχύτητα σκοτώνει

🔹 Οικονομικά & Λογιστική (Βασιλεία Πουρουζάνη, 99-051079)

Ταυτόχρονα στα ιδιωτικά φροντιστήρια Σ. Γεωργιάδης λειτουργούν Μελετητήριο- Αναγνωστήριο, συμβουλευτικό πρόγραμμα προσωπικής Ανάπτυξης καθώς και τα εξειδικευμένα προγράμματα Brainobrain και EduConnexion τα οποία τα φροντιστήρια εκπροσωπούν στην Πάφο.

  • Μελετητήριο-Αναγνωστήριο για μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου! ( Αλεξία Κωνσταντίνου, 99-196310)
  • Πρόγραμμα #LifeCoaching – Συμβουλευτική Προσωπικής Ανάπτυξης (Μαρία Ζήνωνος, 99-776585)
  • Αποκλειστικοί συνεργάτες #Brainobrain στην Πάφο, ιδανικό για παιδιά 5-14 ετών! 👉 http://www.brainobraincyprus.com (Μαρία Ζήνωνος, 99-776585)
  • Αποκλειστικοί συνεργάτες #EduConnexion στην Πάφο- Σύμβουλοι σπουδών για επαγγελματικό προσανατολισμό και ακαδημαϊκή καθοδήγηση! (Γιώτα Φίλη, 96-119770)

Στα Φροντιστήρια Σ. Γεωργιάδη παρουσιάζουν επίσης το NOVA το οποίο είναι το πρώτο δημοτικό σχολείο στο είδος του στην Πάφο, βασισμένο στην μέθοδο Μοντεσσόρι η οποία διασφαλίζει στους μαθητές την ανεξαρτησία, την ελευθερία με όρια και τον σεβασμός για τη φυσική ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού είναι το τρίπτυχο που αποτελεί την ουσία του Μοντεσσοριανού συστήματος εκπαίδευσης, το οποίο συνεχίζει, αν και με αρκετές παραλλαγές, να εφαρμόζεται σε χιλιάδες σχολεία ανά τον κόσμο, ενώ έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τις καθημερινές συνήθειες τόσο της οικογένειας όσο και της κοινωνίας.

Σύστημα Μοντεσσόρι: Τι είναι και τι διδάσκει

Το Μοντεσσοριανό σύστημα εκπαίδευσης προέρχεται από την Μαρία Μοντεσσόρι, η οποία γεννήθηκε το 1870 στην Ιταλία, σπούδασε Ιατρική και στην συνέχεια Παιδαγωγικά, Φιλοσοφία και Ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημίου ασχολήθηκε με παιδιά με νοητική υστέρηση και διαπίστωσε ότι η Παιδαγωγική πρέπει να συνεργαστεί με την Ιατρική για την θεραπεία αυτών των παιδιών. «Ακόμα και αυτά τα άτυχα παιδιά, όταν ενθαρρύνονται κατάλληλα, αποκτούν ένα αυθόρμητο ενδιαφέρον στη μάθηση και μία αυθόρμητη αυτοπειθαρχία», είχε πει χαρακτηριστικά.

Την μέθοδό της στην συνέχεια εφάρμοσε και στα ομαλώς αναπτυσσόμενα παιδιά, τα οποία παρατήρησε ότι «έμεναν πίσω» σε σχέση με τις δυνατότητές τους εξαιτίας των εκπαιδευτικών αρχών που ακολουθούνταν μέχρι τότε στην Ιταλία. Σαν υφηγήτρια του Πανεπιστημίου του Ρώμης ίδρυσε και οργάνωσε κέντρα προσχολικής αγωγής, «σπίτια του παιδιού». Εκεί τα παιδιά λάμβαναν «την αγωγή των αισθήσεων, την αγωγή των μυών, την αγωγή της ευφυΐας, την αγωγή των κοινωνικών συναισθημάτων και την ηθική της βούλησης», όπως η ίδια γράφει.

Η φιλοσοφική και ψυχολογική βάση της μεθόδου της, η οποία είναι το άτομο, σαν πυρήνας της κοινωνίας, και η ελευθερία του, επεκτάθηκε με την πάροδο των ετών πέρα από τα όρια του εκπαιδευτικού συστήματος και έφερε αλλαγές τόσο στο πλαίσιο της οικογένειας όσο και στο πλαίσιο της κοινωνίας.

Στα Φροντιστήρια Γεωργιάδη λειτουργούν ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα για καλύτερη απόδοση και φυσικά για τα μέγιστα αποτελέσματα των μαθητών τους!!!

Για γενικές πληροφορίες: 70005070
www.sgeorgiades.com [email protected]
Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μ. Σάββα 7, Γεροσκήπου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ