Έτοιμη για τους λουόμενους η κοινοτική παραλία ‘Πότιμα’ στην Κισσόνεργα

Η γνωστή κοινοτική παραλία ‘Πότιμα΄ στην Κισσόνεργα είναι έτοιμη για το κοινό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργο Στυλιανού έχουν αποπερατωθεί έγκαιρα οι εργασίες αναβάθμισης και διαμόρφωσης οι οποίες περιελάμβαναν την βελτίωση του χώρου καθώς επίσης και την αναβάθμιση των διευκολύνσεων που θα παρέχονται στους λουόμενους, ούτως ώστε, να διασφαλίζεται η υγιεινή και ασφάλεια των λουομένων έχοντας πάντοτε υπόψη τις οδηγίες και διατάγματα που έχει εκδώσει το Υπουργείο Υγείας αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπρόσθετα ο κ. Στυλιανού ανέφερε πως έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από το Κ.Σ. Κισσόνεργας, σε συνεργασία πάντοτε με τον διαχειριστή της παραλίας, να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος της παραλίας, ούτως ώστε, να επιτυγχάνεται η απαραίτητη αποστασιοποίηση ανάμεσα στα κρεβατάκια και τις ομπρέλες, να γίνονται οι απαραίτητες απολυμάνσεις στα κρεβατάκια και να εφαρμόζονται όλα τα μέτρα όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο για περιορισμό της εξάπλωσης του Covid19 που ισχύει αναφορικά με τις παραλίες λουομένων.

Ενόψει της άρσης των μέτρων του lockdown, το κοινοτικό συμβούλιο Κισσόνεργας προγραμματίζει, συνέχισε, εκστρατεία καθαρισμού όλου του παραλιακού μετώπου και ακτογραμμής της Κισσόνεργας συμπεριλαμβανόμενου και του παραλιακού πεζόδρομου ο οποίος έχει αυξημένη επισκεψιμότητα αυτή την περίοδο.

Αναμένεται ότι η παραλία λουομένων Κισσόνεργας ‘Πότιμα’ καθώς επίσης και ο παραλιακός πεζόδρομος της Κισσόνεργας θα έχουν αρκετούς επισκέπτες και θα είναι και φέτος σημείο αναφοράς για όλη την Πάφο, κατέληξε ο κ. Στυλιανού.

Support Local Business
Translate »