Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου – Λεμεσού

Τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών .

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοίνωσε ότι την Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 από τις 09:00 μέχρι τις 13:00, σε τμήματα του Αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Κυκλικό Κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας,καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business