Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο (Α6) Πάφου – Λεμεσού από αύριο για μια εβδομάδα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 13/01/2021 μέχρι την Τετάρτη 20/01/2021, από τις 08:00 μέχρι τις 17:00, στο Τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας με κατεύθυνση Πάφο προς Λεμεσό, από τη Χ.Θ. 7+400 μέχρι και τη Χ.Θ. 10+600 θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος (επίστρωση με ασφαλτικό σκυρόδεμα).

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η τροχαία κίνηση από Πάφο προς Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 6+050 του αυτοκινητόδρομου (περιοχή Ανατολικού) στην αντίθετη κατεύθυνση, που θα χρησιμοποιείται για αμφίδρομη κίνηση οχημάτων. Η κυκλοφορία θα επανέρχεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 10+650 (παρά την έξοδο Αναρίτας).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για το πιο πάνω μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

Support Local Business
Translate »