Επιστρέφουν μαθητές Γυμνάσιων – Ως έχουν οι χώροι εστίασης – Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις

Την Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο θα λάβει οριστικές αποφάσεις αναφορικά με τις περαιτέρω χαλαρώσεις στους περιορισμούς για τα μέτρα κατά της πανδημίας. Το υφιστάμενο διάταγμα λήγει στις 31 Μαρτίου. Χθες βράδυ συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, η Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή, ώστε να υποβάλει τις εισηγήσεις της σήμερα στον Υπουργό Υγείας.

Σύμφωνα με το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Μαρία Κολιού, παρατηρούνται τάσεις βελτίωσης, ιδιαίτερα στη Λεμεσό. Η δρ.Κολιού μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο κρατικό ραδιόφωνο και είπε ότι η Επιτροπή κατέληξε να προτείνει την άρση των περιορισμών με μέτρο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, για να μην καταστραφεί η θετική εικόνα και πισωγυρίσουμε μέσα στο Πάσχα. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψουν στα σχολεία οι μαθητές Γυμνασίου και θα ανοίξουν και τα Δημοτικά Σχολεία στη Λεμεσό, τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Δεν αναμένονται αλλαγές στην εστίαση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η σταθεροποίηση του αριθμού των κρουσμάτων σε υψηλά επίπεδα και οι εισαγωγές στα νοσηλευτήρια αποκλείουν τα μεγάλα ανοίγματα.

πηγή sigma live

Support Local Business
Translate »