Έπιασαν δουλειά με τη νέα φάση του ΓΕΣΥ στον Άγιο Γεώργιο και τον Κυανό Σταυρό

Καινούργια ημέρα σήμερα για το ΓΕΣΥ και πλέον τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της πόλης μας βαδίζουν με νέους ρυθμούς. Τη χρονική συγκυρία θέλησαν να αξιοποιήσουν στη διεύθυνση των κλινικών στέλνοντας ευχές για ένα ευδόκιμο σχέδιο Υγείας και φυσικά για ένα καλό Καλοκαίρι μακριά από περιπέτειες και πανδημίες.

Η διεύθυνση των δυο νοσηλευτηρίων υποδέχθηκε τη Β’ Φάση του ΓΕΣΥ με τον πιο κάτω τρόπο:

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλή αρχή για τη Β’ φάση του ΓΕΣΥ

Με αφορμή τη σημερινή έναρξη της Β΄φάσης του ΓΕΣΥ η οποία θα καλύπτει την ενδονοσοκομειακή φροντίδα η Διεύθυνση και το προσωπικό των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, Άγιος Γεώργιος και Κυανούς Σταυρός τα οποία συμμετέχουν στο Σχέδιο θα ήθελε να εκφράσει την ευχή της ο προγραμματισμός του ΟΑΥ να κυλήσει ομαλά και η πράξη να δικαιώσει τους σχεδιασμούς για ένα καλό και δυνατό Σχέδιο Υγείας.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό της Πάφου και τους ασθενείς των γιατρών μας ότι από σήμερα μπορούν να καλύπτονται σε όλες τις υπηρεσίες που εμπίπτουν στο σχέδιο της Β΄φάσης.

Να σημειωθεί ότι εκτός αυτής της φάσης θα παραμείνει υπηρεσία Ασθενοφόρων του Νοσοκομείου μας η οποία δεν θα καλύπτεται δωρεάν όπως δηλαδή θα ισχύσει για όλα τα Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια της Κύπρου που υπέγραψαν την ένταξη τους στο ΓΕΣΥ.