Ενότητα όλων ενόψει Γενεύης [του Αντώνη Φωτίου]

Σε ενότητα καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και κατ’ επέκταση όλους τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής Πάφου της  Δημοκρατικής Παράταξης – Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων Αντώνης Φωτίου, ενόψει της νέας διαδικασίας για το Κυπριακό στην Γενεύη.

Ο Αντώνης Φωτίου σημειώνει ότι συνομιλώντας με πολίτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων διαπιστώνει την έγνοια και την ανησυχία τους για το μέλλον της πατρίδας. «Η έγνοια όλων είναι τι θα απογίνει ο τόπος μας, όχι μόνο η κατεχόμενη πατρίδα αλλά και η υπόλοιπη Κύπρος βλέποντας την Τουρκική επιθετικότητα και τις παράλογες αξιώσεις της Άγκυρας να μην έχουν τέλος.»  Οι στιγμές είναι κρίσιμες, συνεχίζει ο κ. Φωτίου, και απαιτείται ενότητα και ομοψυχία όλων των πολιτικών δυνάμεων.  «Το κόμμα μας  έχει ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση του προέδρου της Δημοκρατίας για να τον συνοδεύσουν οι πολιτικοί αρχηγοί στη Γενεύη και χαίρομε που ανάλογες είναι οι αποφάσεις σχεδόν όλων των κομμάτων.»

Ο κ. Φωτίου ανέφερε ότι το  κόμμα του θα προσπαθήσει, στο μέτρο του δυνατού, να συνεισφέρει στις προσπάθειες ώστε η πλευρά μας να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη, και διαπραγματευτικά και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όταν θα τεθούν διάφορες ιδέες στη διαδικασία. Ο Αντώνης Φωτίου δεν έκρυψε τις ανησυχίες του για τους κινδύνους που υπάρχουν και οι οποίοι αναλύθηκαν και στην συνεδρία του εθνικού συμβουλίου.«Θεωρώ ότι η πλευρά μας θα πρέπει να  εμείνει σε θέσεις αρχών και στο πλαίσιο των Η.Ε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να λειτουργήσουμε με τρόπο αποτελεσματικό και να ασκηθεί και προληπτική διπλωματία.» Η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για τον τόπο, κατέληξε ο Αντώνης Φωτίου και θα ήταν ότι χειρότερο για τις επόμενες γενιές «σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού η πολιτική ηγεσία του τόπου να πήγαινε διχασμένη και με αγεφύρωτες διαφορές.» Όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν κατέληξε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές, εργαζόμενοι για την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας.

Support Local Business
Translate »