Ενώνουν δυνάμεις οι ισιωτές και βαφείς αυτοκινήτων και τα βάζουν με ασφαλιστική εταιρεία

Την πρόθεσή τους να κινηθούν νομικά σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας διαμήνυσαν οι ιδιοκτήτες γκαράζ ισιωμάτων και βαφής αυτοκινήτων οι οποίοι παρακάθησαν σε παγκύπρια συνεδρίαση του κλάδου που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό.

Οι ισιωτές και βαφείς αυτοκινήτων διαμαρτύρονται ότι συγκεκριμένη εταιρεία με τις πρακτικές που ακολουθεί πλήττει ανεπανόρθωτα το επάγγελμα και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Οι επαγγελματίες του κλάδου μετά τη συνεδριάση τους πήραν τις αποφάσεις τους και πλέον τα επόμενα βήματα αναμένεται να γίνουν μέσω της δικαστικής οδού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το πρόβλημα που προκύπτει, σύμφωνα και με πληροφορίες του PafosPress από τους επαγγελματίες στην Επαρχία μας έχει να κάνει με την πρακτική της εταιρείας, όπως ισχυρίζονται, να εισαγάγει δικά της ανταλλακτικά αμφιβόλου ποιότητος, όπως λένε, την ίδια στιγμή που την ευθύνη για την επιδιόρθωση αλλά κυρίως την εγγύηση επιδιόρθωσης, βάσει της Νομοθεσίας, την διατηρούν οι ίδιοι.

Δηλαδή με λίγα λόγια θα πρέπει οι επαγγελματίες να επιδιορθώνουν τα οχήματα του κόσμου με συγκεκριμένα ανταλλακτικά τα οποία θα τους προμηθεύει η συγκεκριμένη εταιρεία και είναι φθηνότερα την ίδια ώρα όμως η ευθύνη για τυχόν κακό απότέλεσμα που θα προκύψει από τα φθηνά εξαρτήματα θα βαραίνει τους ίδιους.

Όπως πληροφορούμαστε το πρόβλημα αυτό θα έχει και συνέχεια αφού δεν αποκλείεται οι επαγγελματίες του κλάδου να προχωρήσουν και σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Support Local Business
Translate »