Εισήλθε στην εποχή ελέγχων και απαγόρευσης διακίνησης η Πάφος

Σε μια νέα εποχή εισέρχεται η Πάφος μετά την απαγόρευση της μετακίνησης προσώπων από και προς τις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού αλλά και με την απαγόρευση της μετακίνησης προσώπων από τις 20:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Τα νέα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός Υγείας τέθηκαν σε ισχύ με την τοποθέτηση ελέγχων στις 12:45 περίπου σήμερα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως στην Επαρχία Πάφου έχουν τοποθετηθεί πολλά μηχανοκίνητα περίπολα τα οποία διεξάγουν αυξημένους ελέγχους. Επιπρόσθετα σημείωσε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου ενισχύθηκε με μέλη προσωπικού της Αστυνομίας Κύπρου από άλλες υπηρεσίες .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόσθεσε πως μέχρι στιγμής διεξάγονται οι έλεγχοι κανονικά χωρίς να έχει παρατηρηθεί πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, στατικό μπλόκο έχει τοποθετηθεί στον δρόμο Πάφου – Πισσουρίου και Πισσουρίου προς Πάφο, στον δρόμο μεταξύ Πωμού και Παχύαμμου αλλά και στον Σταυρό της Ψώκας.

Όπως εξήγησε ο κ. Τσαπής, στα συγκεκριμένα σημεία, έχουν τοποθετηθεί τσιμεντομπλόκ ή οχήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για την αποκοπή των δρόμων.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας απαγορεύεται η μετακίνηση προσώπων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, καθώς και μεταξύ των δύο Επαρχιών, εξαιρουμένων των μετακινήσεων εργαζομένων σε ουσιώδεις υπηρεσίες, μετακινήσεων για ιατρικό περιστατικό (με την προσκόμιση ιατρικού πιστοποιητικού), μετακινήσεων για μεταφορά προσώπων από και προς τους Αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου και το Λιμάνι Λεμεσού.

Support Local Business