Αφίχθηκε γύρω στις 18:00 απόψε μετά από πέραν των 16 ωρών ταλαιπωρίας η πτήση Βερολίνο- Πάφος που θα ξεκινούσε χθες βράδυ στις 20:05 από τη Γερμανική πρωτεύουσα με προορισμό την πόλη μας.
Η πτήση μετά από πολλές αναβολές, αλλαγές και καθυστερήσης και αφού υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών (Διαβάστε εδώ και δείτε βίντεο) έφτασε τελικά στον προορισμό της με τους επιβάτες να δηλώνουν απογοητευμένοι και “διαλυμένοι” όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο PafosPress.com.

Να υπενθυμίσουμε πως στην πτήση επιβαίνουν κυρίως Κύπριοι, οικογένειες που ταξίδεψαν στη Γερμανία για τις διακοπές των εορτών, ανάμεσά τους και οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίες βιώνουν συνθήκες ακραίας ταλαιπωρίας, έντασης και ψυχολογικής πίεσης.




