ΕΔΕΚ ΠΑΦΟΥ: “Η ΤΑ δεν σηκώνει ετσιθελικές και αυταρχικές συμπεριφορές”

Το Κ.Σ ΕΔΕΚ Πάφου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους εργαζομένους του δήμου Πάφου, οι οποίοι καταγγέλλουν απαράδεκτες συμπεριφορές και άσκηση ψυχολογικής βίας εις βάρος τους από τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

Πάγια θέση μας είναι ο πλήρης σεβασμός της ακεραιότητας και της αξιοπρέπειας του κάθε υπαλλήλου και η διασφάλιση συνθηκών δημοκρατίας και ελευθερίας στην απασχόληση, μακριά από προπηλακισμούς, ύβρεις, και καταπίεση.

Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν σηκώνει ετσιθελικές και αυταρχικές συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται και η κοινωνία έχει υποχρέωση να τις αποτρέψει. Η δημοτική ομάδα του Κ.Σ ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου στηρίζει τα δίκαια (αυτονόητα) αιτήματα των εργαζομένων για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και προστασία από κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και απαξίωσης τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα, με αφορμή και τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων, η δημοτική ομάδα του Κ.Σ ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου θα προχωρήσει στην εγγραφή θέματος στην ολομέλεια και θα ζητήσει εξηγήσεις για την κατάσταση που επικρατεί καθώς και διευκρινήσεις για τις καταγγελίες εκατέρωθεν.

Γραφείο Τύπου
Κ.Σ ΕΔΕΚ Πάφου
Δημοτική Ομάδα Κ.Σ ΕΔΕΚ Δήμου Πάφου.

Support Local Business
Translate »