Δρ. Καραγιάννης: «Ίσως οι χθεσινές εικόνες μας οδηγήσουν σε πισωγύρισμα»

Τις εικόνες συνωστισμού από χιλιάδες καρναβαλιστές που παρατηρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής(14/03) στη Λεμεσό, σχολίασε στο SigmaLive o καθηγητής Μικροβιολογίας την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Μεταξύ άλλων ο δρ. Καραγιάννης, είπε πως η χθεσινοβραδινή συμπεριφορά των πολιτών στη Λεμεσό ίσως μας οδηγήσει σε πισωγύρισμα.

«Σε περίπου δέκα μέρες θα φανούν τα αποτελέσματα του συνωστισμού. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε τυχεροί. Φαντάζομαι πως εάν κάποιος είχε συμπτώματα δεν βρίσκονταν στην εκδήλωση, οι ασυμπτωματικοί θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα», είπε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση να παρθούν περαιτέρω μέτρα στη Λεμεσό, που ήδη έχει βεβαρυμμένη επιδημιολογική εικόνα, ο δρ. Καραγιάννης είπε πως αυτό είναι θέμα Κυβέρνησης. «Εάν ζητηθεί η άποψή μας θα την μεταφέρουμε».

Τέλος ο δρ. Καραγιάννης ανέφερε πως «οι εικόνες που είδαμε δεν ήταν οι καλύτερες. Είπαμε ότι θέλουμε λίγες βδομάδες ακόμη για να προχωρήσει ο εμβολιασμός. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν».

πηγή sigmalive

Support Local Business
Translate »