Διευθύντρια Ά Βοηθειών: Με απειλούν για να μην καταγγείλω τη μη τήρηση των μέτρων

Σε καταγγελίες για τα μέτρα που τηρούνται στις Ά Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου προέβη στο PafosPress η διευθύντρια του Τμήματος Δρ Νεοφύτα Χρυσάνθου.

Η κυρία Χρυσάνθου ανέφερε πως ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, παρά τις κατ’ επανάληψη εκκλήσεις των εργαζομένων στις πρώτες βοήθειες εξακολουθεί να μην έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Ήρθαν και τοποθέτησαν ένα δωμάτιο έξω από τις Πρώτες Βοήθειες, είπε, παίρνουν δείγματα για covid-19, αλλά τα ύποπτα περιστατικά εξακολουθούν να έρχονται και στο χώρο των Ά βοηθειών. Δεν τηρούνται οι σωστές διαδικασίες και ο κίνδυνος για άμεση διασπορά είπε είναι πέραν από ορατός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Καλούμε έστω και τώρα τους αρμόδιους να λάβουν τα μέτρα τους πριν έχουμε και πάλι τα ίδια αποτελέσματα με την αρχή της πανδημίας. Ας ανοίξουν ένα θάλαμο ειδικά για αυτά τα περιστατικά όπως έκαναν και τότε και ας επιστρατεύσουν προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές πριν να είναι αργά και να ζήσουμε ξανά τα ίδια που ζήσαμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο”.

Τέλος η κ. Χρυσάνθου ανέφερε πως με αφορμή την πρόθεσή της να προβεί στις συγκεκριμένες καταγγελίες δέχθηκε και προειδοποιητικά τηλεφωνήματα από ανωτέρους της, τα οποία η ίδια εξέλαβε ως απειλές, για να μην προχωρήσει σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης για για όσα συμβαίνουν στο χώρο εργασίας της.

Support Local Business
Translate »