Σημαντικη πρωτιά για Παφίτικη εταιρεία- Πωλήσεις ακινήτων με κρυπτονομίσματα

0
192

Η αγορά κρυπτονομισμάτων ανά το παγκόσμιο τα τελευταία χρόνια σημειώνει ραγδαία αύξηση και όσοι κατέχουν το αντικείμενο μπορούν να δουν την οικονομική προοπτική που ανοίγεται μπροστά τους στις αγορές.

Σε προηγμένες Τεχνολογικά χώρες του εξωτερικού όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ή κάποιες χώρες στην Ευρώπη, στην Βαλτική ή την Σκανδιναβία οι “πράξεις” με κρυπτονομίσματα δεν είναι ένας αχαρτογράφητος δρόμος αλλά μια πεπατημένη οδός.

Τα πάντα πλέον, από έργα τέχνης, NFT’s, αυτοκίνητα και διάφορες άλλες συναλλαγές διεκπαιρεώνονται μέσω κρυπτονομισμάτων. Εδώ ήρθε να καλύψει το κενό μια κυπριακή εταιρεία με έδρα την Πάφο η οποία μέσω της ιστοσελίδας Crypto Homes δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν ακίνητο προσφέροντας κρυπτονομίσματα. Προϋπόθεση βέβαια όπως μπορείτε να αντιληφθείτε είναι να έχετε κάποια κρυπτονομίσματα.

Όλα αυτά, αν και για κάποιους φαντάζουν άγνωστα και ίσως και δαιδαλώδη, η εταιρεία τα έχει απλοποιήσει και έχει καλύψει η ίδια όλο το δρόμο που υπάρχει πίσω από μια τέτοια συναλλαγή. Αναφερόμαστε φυσικά στην ισοτιμία, την μετατροπή του κρυπτονομίσματος σε ευρώ ή άλλο νόμισμα αλλά και την πληρωμή και κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα διαδικασίες οι οποίες εξηγούνται επακριβώς μέσα από τη σελίδα https://cryptohomes.com.cy/ στην οποία επίσης μπορείτε να βρείτε μια πλούσια γκάμα από ακίνητα για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Το ενδιαφέρον μάλιστα πήρε ήδη σάρκα και οστά και μεγάλες εταιρείες θέλοντας να εκμεταλλευτούν το momentum προχώρησαν σε συνεργασία με την https://cryptohomes.com.cy/ και καταχωρούν σταδιακά τα ακίνητά τους στη σελίδα.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να ακολουθήσουν και άλλοι κάτι που δεν αναμένεται να αργήσει να συμβεί! Αν μη τι άλλο ευρηματικοί οι Παφίτες επιχειρηματίες και “ετοιμοπόλεμοι” να θέσουν προς όφελός τους τα …εφόδια που τους παρέχει η Τεχνολογία!

Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Επισκεφθείτε τη σελίδα για να δείτε και εσείς τα ακίνητα που προσφέρονται και αν δεν έχετε καλή επαφή με τα κρυπτονομίσματα μη διστάσετε να μετατρέψετε αυτόματα την τιμή σε Ευρώ!