24.9 C
Paphos
Sunday, October 1, 2023

Χαράλαμπος Πάζαρος: “Θα ισοδυναμεί με Εθνική αυτοκτονία”

Θέση για την σκέψη να γίνει το ΚΕΝ Πάφου χώρος υποδοχής μεταναστών πήρε και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Χαράλαμπος Πάζαρος.

Ο κ. Πάζαρος μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του PafosPress σχολίασε με έντονο ύφος στα Social Media του ότι κάτι τέτοιο θα ισοδυναμεί με εθνική αυτοκτονία.

Δείτε ακριβώς την ανάρτηση:

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα για δημιουργία χώρου υποδοχής εντός του παλιού ΚΕΝ Πάφου στην Γεροσκήπου ή εντός του ΚΕΝ Πάφου στη Αναρίτα και μετά από επικοινωνία μου με τον δημαρχεύων του Δήμου Γεροσκήπου κ. Κυριάκο Χατζηβασίλη και άλλους αρμόδιους, θα ήθελα να ενημερώσω πως τέτοια απόφαση δεν λήφθηκε.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας επισκέφθηκε σήμερα και τους δύο χώρους. Ο Δήμος Γεροσκήπους που είναι και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι κάθετα αντίθετος με την δημιουργία του χώρου στα όρια του.

Δηλώνω έντονα την αντίθεση μου με την δημιουργία ενός νέου Πουρνάρα στις γειτονιές της Γεροσκήπους, όπως και εντός ή πλησίον οποιασδήποτε κατοικημένης περιοχής. Δηλώνω επίσης έντονα αντίθετος με την δημιουργία του στο ΚΕΝ Αναρίτας, μέσα στον ίδιο χώρο ή πλησίον από αποθήκες πυρομαχικών και στρατιωτικού εξοπλισμού. Έχουμε ήδη γνωρίσει ποια είναι η συμπεριφορά τους όταν είναι συγκεντρωμένοι σε μεγάλο αριθμό. Έχουμε τα παράδειγμα της Χλώρακας, της Κοκκινοτριμιθιάς και αλλού σ’ ολη την Κύπρο.

Είναι εθνική αυτοκτονία η υλοποίηση τέτοιων σκέψεων”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ