Ο ναός του Αρώματος άνοιξε στην καρδία της Πάφου και είναι ότι πιο trend! V. Αρωματοπωλείον 2020!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε πολλές λέξεις για να περιγράψουν τον προορισμό! Έναν προορισμό που σίγουρα θα μας μαγέψει και συνάμα θα μας οδηγήσει σε ταξίδια όμορφα και γεμάτα …ωραία αρώματα! Το V. Αρωματοπωλείον 2020

Ο νέος αυτός χώρος, ιδιαίτερα γουστόζικος και εντυπωσιακά σχεδιασμένος όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες άνοιξε εδώ και λίγο καιρό και αποτελεί αναμφίβολα την καλύτερη είσοδο στην πόλη μας.

Το V. Αρωματοπωλείον 2020 είναι συνεργαζόμενο κατάστημα του γνωστού και πολύ πετυχημένου καταστήμαατος ”Αρωματοπωλειον 1958 ” στην Θεσσαλονίκη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο κατάστημα, οι επισκέπτες, άνδρες και γυναίκες, μπορούν να βρουν Ελληνικά, Γαλλικά και Ιταλικά αρώματα τύπου, εσάνς, καταπληκτικά αρωματικά χώρου, επώνυμες κρέμες και καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα για όλες τις ηλικίες και κυρίως κάτι που ενδιαφέρει όλους σε πολύ λογικές τιμές.

Το V. Αρωματοπωλείον 2020 βρίσκεται πίσω από την παλιά πόλη, στην οδο Νίκου Αντωνιάδη 26 (κτίριο ΠΕΟ) σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο χώρο που όχι απλά φιλοδοξεί να γίνει είναι ήδη ο ναός του Αρώματος στην Πάφο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του V. Αρωματοπωλείον 2020 στο Facebook και στο Instagram και ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις νέες αφίξεις. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 99722731 ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Support Local Business
Translate »