25.9 C
Paphos
Monday, June 24, 2024

Άρχισε η μάχη στη Βουλή για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία [LIVE]

Άρχισε το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την πρόταση νόμου περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

Ως εξόφθαλμα αντισυνταγματική χαρακτήρισε την πρόταση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ. «Η Βουλή δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει ποια είναι η διδακτέα ύλη. Η πρωτοβουλία αυτή θα παρεμποδίσει τη διδασκαλία στο τέλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Παπαδόπουλος.

«Δεν μπορεί το Σώμα να εκβιάζεται σε οποιαδήποτε θέση πριν την ετυμηγορία του, ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρόεδρος έστειλε επιστολές για παρεμβάσεις της Εκτελεστικής εξουσίας», είπε μεταξύ άλλων σε παρέμβασή της η Πρόεδρος της Βουλής.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκ μέρους του ΕΛΑΜ μίλησε ο Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως το κίνημά του διαφωνεί και θα καταψηφίσει την πρόταση. «Δεν περιγράφεται τίποτα άλλο πέρα από μια αοριστολογία. Θα το δεχόμασταν υπό προϋποθέσεις. Αν λέγαμε την αλήθεια. Ότι τα φύλα είναι δυο, το αγόρι και το κορίτσι και αυτό ξεχωρίζει από τα όργανά τους. αν τους λέγαμε πώς να προστατευθούν από κινδύνους.

Δεν είναι αυτό που θα εφαρμοστεί στα σχολεία. Εφαρμόστηκε και σε άλλες χώρες και έχουμε παραδείγματα… προκαλώ τον οποιονδήποτε να μας πει τι περιλαμβάνει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και γιατί πρέπει να είναι υποχρεωτική. Θέλετε να προστατεύσουμε τα παιδιά από τους βιαστές; Να το κάνουμε, να ψηφίσουμε πιο αυστηρές ποινές… όπως χημικό ευνουχισμό σε όλους τους βιαστές».

«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά… χρειάζεται σεβασμός στην καθαρότητα και την ιερότητα της παιδικής ηλικίας…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΕΛΑΜ. «Δεν έχει σχέση αν είναι γκέι ή στρέητ μόνο ο γονέας μπορεί να αποφασίσει για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών..», συμπλήρωσε.

«Το θέλουμε σαν μάθημα το οποίο διδάσκεται στο Γυμνάσιο… υπάρχουν κανονισμοί λειτουργίας της Βουλής.

Έκανε λόγο για παραβίαση των κανονισμών της Βουλής. Μέχρι και ο Εισαγγελέας είπε ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα και το αγνοείτε. Δεν έγινε προετοιμασία ύλης.. ωρολογίου προγράμματος.. Εισαγγελία λέει όχι, Υπουργείο λέει όχι, ΟΕΛΜΕΚ λέει όχι…», είπε μεταξύ άλλων ο Χρύσανθος Σαββίδης εκ μέρους του ΔΗΚΟ.

Τον λόγο πήρε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

«Δεν αναγνωρίζω σε κανέναν από αυτούς να τσαλαπατεί το Σύνταγμα και να καθορίζει κατά πόσο πρέπει οι βουλευτές να μιλούν σε αυτή την αίθουσα. Ντρέπομαι.. εδώ είναι ο ναός της Δημοκρατίας.

Μόνο στη Βόρεια Κορέα και κάποια υποσαχάρια παραλία ή κάποια φυλή του Αμαζονίου μπορεί να υπάρχει Βουλή που κάποιοι αποφάσισαν ότι οι βουλευτές δεν θα δικαιούνται να τοποθετηθούν για ένα υπό ψήφιση θέμα.

Το περιβόητο θέμα μας.. διαβάζοντας κάποιος το προοίμιο του νόμου διαπιστώνει κάποιος ότι όποιος κι αν το έγραψε καθοδηγείτο από έναν αρρωστημένο εγκέφαλο. Ζούμε αγαπητοί συνάδελφοι μια πορνική και ομοφυλοφυλοφιλική θύελλα. Να ξεκινήσουμε από την αντισυνταγματικότητα του νόμου. Γιατί άραγε είναι αυτός ο νόμος αντισυνταγματικός; Για πολλούς και διάφορους..

Πρώτος. Πήγε στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων.. τα θέματα αυτά ρυθμίζονται από την επιτροπή παιδείας. Αλλά επειδή συνάδελφοι αγαπούν τα πιασάρικα θέματα και επέλεξαν αντί να πάνε στην αρμόδια επιτροπή.. έπρεπε να πάνε στην επιτροπή εμπορίου θα υπήρχε πιο πολύ σοβαρότητα.

Δεύτερος λόγος. Είναι ξεκάθαρο μέσω Συντάγματος ότι το τι διδάσκεται σήμερα και ποιοι το διδάσκουν στα δημόσια σχολεία, δεν είναι δουλειά της Βουλής να τα καθορίζει.. είναι δουλεία της εξουσίας της Εκτελεστικής», είπε εισαγωγικά.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ