26.9 C
Paphos
Saturday, July 20, 2024

Αλλαγή σκυτάλης στο Round Table 7 – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ανδρέας Πέτρου

Με… ποικίλα συναισθήματα, αναμνήσεις, και μια αναδρομή στις όμορφες στιγμές και δράσεις τους …

Στέλνει  τα δικά του μηνύματα σχολιάζοντας την ετήσια θητεία του στην προεδρία του Round Table 7 Πάφου και παραδίδοντας την σκυτάλη στον νέο πρόεδρο Λεόντιο Τσέλεπο. Το καράβι, όπως είπε, συνεχίζει την πορεία του σεμνά και προσγειωμένα. Η σκυτάλη παραδόθηκε στην 34η ΕΓΣ του Round Table 7 Πάφου το βράδυ του Σαββάτου…

Πως θα χαρακτηρίζατε την χρονιά που διανύσατε ως πρόεδρος του Round Table 7 Πάφου;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ήταν μια τρελή, ξέφρενη χρονιά με πολλές συναντήσεις, εκδηλώσεις, εκδρομές σε όλη την Κύπρο, ταξίδια στο εξωτερικό και γενικά, «Το καράβι ξεκίνησε με ανεβασμένα πανιά και έτρεχε με ούριο άνεμο καθόλη την χρονιά». Μια χρονιά που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ολοκληρώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2022. Μια χρονιά με πάρα πολλές εκδηλώσεις, αφήνοντας όλες την σφραγίδα τους στην κοινωνία της Πάφου. Μια χρονιά σταθμός, με αποκορύφωμα την βράβευση μας ως καλύτερου Round Table SEM Region, Νότιας Ευρώπης και Μεσογείου. Μια χρονιά όπου σε 2 εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα είμαστε και Καλύτερο Round Table International. Μια χρονιά όπου ευτύχισα να έχω ανθρώπους δίπλα μου και να συναποφασίζουμε και δημιουργούμε, όπως μόνο αν το ζήσεις το αντιλαμβάνεσαι.

Πως φτάσατε ως εδώ. Πως πέρασε η χρονιά?

Πρώτη συνάντηση στο σπίτι του Λεόντιου στις 16 Σεπτεμβρίου. Εκεί καθορίσαμε τον χάρτη που θα κινηθούμε. Με μότο «Tabling on Fire», είχε μπει ο στόχος πολύ ψηλά και καταγράφηκε από τον Σάββα στα πρακτικά της πρώτης συνάντησης. 36 ολόκληρες σελίδες πρακτικά, ούτε Υπουργικό να ήμασταν.

Τι στόχους βάλατε?

 Ενίσχυση της φιλίας μεταξύ των μελών και οικογενειών τους, μέσω της Ασπίδας Φιλίας, με στόχο τις 10 ασπίδες. Τις πετύχαμε. Ακόμη ως στόχο θέσαμε την ενίσχυση του ρόλου του Round Table στην τοπική κοινωνία: εκδηλώσεις, ενημέρωση και δράσεις για Access city, Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς – Round Table, Ταμείο Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7. Το πετύχαμε μέσο αρκετών και σημαντικών εκδηλώσεων.Πετύχαμε την αύξηση των followers στις σελίδες ΜΚΔ μας. Την κάλυψη της οικονομικής ζημιάς προηγούμενου χρόνου. Επίσης να  γίνει η κύρια εκδήλωσης μας, η συναυλία, μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω κορονοιού. Το πετύχαμε και αυτό με τεράστια επιτυχία

Να προσπαθήσουμε ξανά για καλύτερο Round Table SEM και RT International.

Πετύχαμε το πρώτο και εκκρεμεί το δεύτερο.

Όλα αυτά τα καταγράψαμε για να τα έχουμε σαν φάρο μας καθόλη την χρονιά. «Το καράβι είχε ήδη μπαρκάρει και ετοιμαζόταν για την μεγάλη περιοδεία του».

Ο Σεπτέμβριος πέραν της συνάντησης στου Λεόντιου, μας βρίσκει σε συνάντηση με τις Ladies circle στο σπίτι της Ελένης Δρακοπούλου όπου επίσης βάλαμε τις βάσεις για στερεή συνεργασία με τις κοπέλες του Ladies Circle.

Θα χαρακτηρίζατε ορόσημο τον Οκτώβριο μήνα , τους πρώτους μήνες της έναρξης της θητείας σας ως πρόεδρος;

Ο Οκτώβριος ήταν μήνας ορόσημο. Συνολικά οργανώσαμε και συντονίσαμε έξι εκδηλώσεις.

Αρχής γενομένης την 1η Οκτωβρίου με την ομιλήτρια, συγγραφέα και διακεκριμένη Κύπρια ψυχολόγο που εργάζεται στο Λονδίνο Λίντα Παπαδόπουλος. Μια βραδιά στο Άνναμπελ με ωραίο φαγητό, κρασάκι από τον Makarouna Winery και όπου όλα τα έσοδα πήγαν για το Ταμείο Υποτροφιών.

Συνεχίσαμε 2 μέρες μετά, την πρώτη Κυριακή Οκτωβρίου με εκδήλωση για το Access city στη παραλία Σαντυ Μπιτς όπου παίξαμε βόλεϊ στον άμμο, μουσική, διασκέδαση και μαζέψαμε με την βοήθεια του φίλου και αδελφού Άκη, χρήματα για το Access city. Η επόμενη εκδήλωση ήταν η συναυλία με τον Λούη Πατσαλίδη και την μπάντα του στο Χόβολη την επόμενη Κυριακή 10 Οκτωβρίου. Σε ένα κατάμεστο χώρο, ο φίλος πλέον Λούης με τον Τεύκρο και την Μαριλένα μας χάρισαν μια μουσική βραδιά με σατιρικά τραγούδια!! Τελικά περνά του και το τραγούδι.

Και επειδή οι Κυριακές μας βγήκαν τον Οκτώβριο, συνεχίσαμε και τις επόμενες δυο Κυριακές Οκτωβρίου με την μπάντα να πάει σινεμά. Μια εκπληκτική μουσική παράσταση από την Φιλαρμονική Ορχήστρα Πάφου και τον μαέστρο Ζαχαρία Ευαγγέλου, έδεσαν αρμονικά με την εικόνα από τον Πέτρο Στυλιανάκη, και το αποτέλεσμα απλά μαγευτικό. 2 sold out συναυλίες εδώ στο Αττικόν, με πέραν των 150 ατόμων κάθε φορά. Τα καθαρά έσοδα δόθηκαν στο νεοσύστατο σωματείο της φιλαρμονικής για να συνεχίσει να προσφέρει μουσική ποιότητα στη πόλη και επαρχία της Πάφου. Πριν κλείσει ο Οκτώβριος, φορέσαμε τις ροζ κατσούλες μας και περπατήσαμε μαζί με τις κοπέλες του Ladies Circle και του Tangent club για τον καρκίνο του μαστού. Συγχαρητήρια στις κοπέλες για την πρωτοβουλία.

Tι χρειάστηκε για την διοργάνωση αυτών των έξι εκδηλώσεων;

Για να πετύχουμε να οργανώσουμε τις 6 sold out εκδηλώσεις μας τον Οκτώβριο, χρειάστηκε η συμβολή όλων των μελών μας, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Βέβαια βοήθησαν και οι δυο συναντήσεις Οκτωβρίου. Η πρώτη στο εξοχικό του Παστρικού στη Μεσόγη με ωραίο παραδοσιακό φαγητό και δυνατό αεράκι και η δεύτερη στο σπίτι του Χρίστου όπου μετά την συνάντηση νιώσαμε εμίρηδες με τους ναργιλέδες και την ζωντανή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και κάπως έτσι περάσαμε τον Οκτώβριο με το καράβι μας να τρέχει με χίλια.

O Νοέμβριος μήνας ;

Ο Νοέμβριος ήταν μήνας ερωτηματικών. Θα μας κλείσουν ή δεν θα μας κλείσουν? Θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο μας ή ο κορονοιός θα μας χαλάσει τα σχέδια. Βρεθήκαμε στη 4η χαλαρή συνάντηση μας στο Beeroom και ακολούθως 5η συνάντηση στο Neos sports bar. Ο Νοέμβριος μας βρήκε με την εκδήλωση για το Movember, το PVPI του εκτελεστικού στη Λάρνακα και γενικά κύλισε ήρεμα. «Το καράβι συνέχισε την σταθερή του πορεία του με χαμηλότερη ταχύτητα και εξοικονόμηση καυσίμων».΄

O Δεκέμβριος και ο Γενάρης που σας βρίσκει….

Έρχεται ο Δεκέμβριος, και μας βρίσκει το σαββατοκύριακο 12-13 στις Πλάτες μαζί με το RT1. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα, παίξαμε το χαρτάκι μας, συνεδριάσαμε και λίγο έτσι για αλλαγή, φάγαμε και ήπιαμε τα ποτά μας, έπαιξαν τα παιδιά μας και γενικά περάσαμε ένα πολύ όμορφο οικογενειακό σαββατοκύριακο. Στις 16 του ίδιου μήνα, συνδιοργανώσαμε, εν μέσο μερικού λοκντάουν, μαζί με τις Ladies Circle το θέατρο «Μέθοδος Γκρόνχολμ» στο Μαρκίδειο Θέατρο με κύριο χορηγό το Πετρίδειο Ίδρυμα. Όλα τα έσοδα της παράστασης τα μοιράσαμε στο Σύνδεσμο Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς – Round Table και στο Σύνδεσμο Ιθάκη (για άτομα με άνοια/Αλτσχάιμερ).

Τον Ιανουάριο συνδιοργανώσαμε την θεατρική παράσταση «ο Άγιος Βασίλης είναι σκέτη λέρα», στο Μαρκίδειο Θέατρο μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Πάφου, με όλα τα έσοδα να δίνονται για τον μικρό Λούκα που πάσχει με λευχαιμία.

Επίσης ο Ιανουάριος βρίσκει το Round Table 7 στον πύργο του Άιφελ για ταξιδάκι αναψυχής. Αφού ακυρώθηκε η εκδήλωση του Round Table Γαλλίας, η απόφαση ήταν να πηγαίναμε να χαλαρώσουμε αφού τα εισιτήρια και η διαμονή ήταν ήδη πληρωμένα. Μαζί με τον Ρένο, Χρίστο, Πέτρο, Νικόλα, Στέλιο και Λούκα περάσαμε ένα όμορφο τριήμερο στην Πόλη του Φωτός με πανδαισία γαστρονομικών απολαύσεων, πολλή περπάτημα και φαντασμαγορικό show.

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτης ;

Ο Φεβρουάριος μας βρίσκει με 3 νέα μέλη. Τον Νικόλα, τον Γιώργο και τον Πέτρο. Αφού πέρασαν τις δοκιμασίες, γνώρισαν το τέρας, ενσωματώθηκαν αμέσως στην οικογένεια του Round Table 7 αφού ήταν για ενάμιση χρόνο υποψήφιοι και σαν έτοιμοι από καιρό. Τον ίδιο μήνα έγινε και η κοινή επαρχιακή συνάντηση στο Πισσούρι μαζί με το RT4 και RT6 στην παρουσία του εκτελεστικού συμβουλίου. Στις 19 Φεβρουαρίου φιλοξενήσαμε την παράσταση «Δεν μας Κόβιντ» με τον Λούη Πατσαλίδη, τον Τεύκρο Νεοκλέους και τον Γιώργο Κλεάνθους. Άλλη μια sold out εκδήλωση εν μέσο μέτρων κατά τις πανδημίας, όπου γελάσαμε, διασκεδάσαμε και στο τέλος βγάλαμε χρήματα για το φιλανθρωπικό μας ταμείο.

Ο Μάρτιος ξεκινάει με κοινή συνάντηση με τις κοπέλες του Ladies circle στην Παλιά Ηλεκτρική. Σε μια όμορφη εκδήλωση παραδώσαμε τα χρήματα στο Σύνδεσμο Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς – Round Table, Σύνδεσμο Ιθάκη, Φιλαρμονική Ορχήστρα Πάφου και Σύνδεσμο Αυτισμού Πάφου, ενημερωθήκαμε για τις δράσεις τους, ανταλλάξαμε απόψεις για τις επικείμενες εκδηλώσεις μας και ολοκληρώθηκε με κοκτέιλ.

Η επόμενη εβδομάδα Μαρτίου μας βρίσκει στο Μαρακές του Μαρόκου στο HYM RTI. Ήταν το πρώτο διεθνές συνέδριο μετά τον κορονοϊό και πραγματικά όσοι πήγαμε, περάσαμε υπέροχα και «σάσαμε την δουλειά μας». Μεγάλη αντιπροσωπεία από το RT7 με εμένα και το Λουκά να λαμβάνουμε μέρος στις εργασίες ως εκπρόσωποι του Round Table Cyprus και τους Λεόντιο, Πάμπο, Στέλιο, Άκη και Μιχάλη να συμπληρώνουν την ομάδα από Πάφο πλαισιωμένοι από τον Στέλιο Μαρκίδη εκ Λευκωσίας. Tα ροζ σακάκια έκαναν την πρώτη τους διεθνή εμφάνιση και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο δείπνο αφού ξεχώριζαν ανάμεσα στα 400 μαύρα σακάκια. Πολλή ποτό, αρκετά ευτράπελα, μπόλικη τρέλα και το αποτέλεσμα άκρως θετικό. Το Μαρακές ήταν μια όμορφη γενικά πόλη. Θα κρατήσω ως ανάμνηση την βόλτα με το αερόστατο. Μοναδική εμπειρία η ανατολή του ηλίου σε αερόστατο.

Με την επιστροφή μας από το Μαρόκο, διοργανώσαμε τη ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη του πρώην μέλους μας Αντρέα Ηρακλέους στο Cliff Social. Αφού δεν μας απόρριψαν το αίμα λόγο αυξημένης αλκοόλης και επιστροφής από χώρα της Αφρικής, πετύχαμε να προσφέρουμε ζωή σε 23 συνανθρώπους μας. Τον ίδιο μήνα με πρωτοβουλία του Μιχάλη Μιχαηλίδη διοργανώθηκε το πρώτο τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Round Table στην Πάφο στο γήπεδο Άκη Κλεάνθους. 10 ομάδες, 40 αθλητές, πέραν των 50 θεατών σε ένα συναρπαστικό διήμερο με ανατροπές, σπρωξίματα, πιασίματα, κράμπες αλλά και παγωμένες μπύρες. Εύχομαι αυτό που ξεκίνησε φέτος να συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια. Την σκυτάλη πήρε η Λεμεσός για το τουρνουά 2023.

Προτού κλείσει ο μήνας, παραδώσαμε στον Δήμο Πάφου μαζί με την Ελληνική τράπεζα, ακόμη ένα Mobichair για τα άτομα ΑΜΕΑ για τις θάλασσες της Πάφου. Περπατήσαμε για τα παιδιά με αυτισμό στην πορεία με της μπλε φιγούρες, όλοι διαφορετικοί- όλοι ίσοι, και σβήσαμε τα φώτα στη πλατεία για την μέρα της γης.

Οι διακοπές τελείωσαν, ο κόβιντ μας άφησε χρόνους και έτσι προγραμματιζόμαστε για ένα θερμό επόμενο τρίμηνο με εκδηλώσεις, συναυλίες, gala, ποδηλατική βόλτα και άλλα.

«Το καράβι έπιασε ευνοϊκό άνεμο και ξεκίνησε για την πρωτιά»

Οι δράσεις σας συνεχίστηκαν και τον Απρίλιο αλλά και τον τελευταίο μήνα της άνοιξης;

Ο Απρίλιος μας ξεκινάει με συνάντηση στο Neos Bar όπου μπήκαν οι τελευταίες πινελιές για την συναυλία σε gala party style ρυθμούς με τους Ονιράμα στο ξενοδοχείο Άνναμπελ για το Tαμείο Υποτροφιών. Για μια ακόμη χρόνια είχαμε μεγάλη συμμετοχή και σημαντικό όφελος για το ταμείο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ελληνική Τράπεζα ως κύριου χορηγού και την εταιρεία Thanos Hotels & Resorts που μας φιλοξένησε και ανέλαβε όλο ο κόστος φαγητού, ποτού και διασκέδασης. Ο κόσμος διασκέδασε και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είχαμε σημαντική προβολή παγκύπρια για την εκδήλωση τόσο σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικά.

Και αφού γιορτάσαμε το Πάσχα με οβελίες και παιχνίδια φτάνουμε στο Μάιο. Ένας μήνας με πολλά τρεχάματα και σημαντικό έργο από το Round Table 7. Οικογενειακή εκδρομή στα Πλατάνια στις 08/05/2022 με όλη την οικογένεια του Round Table Κύπρου. Πολύ μεγάλη συμμετοχή παγκύπρια και όλοι μας το χαρήκαμε αφού σιγά σιγά μπαίναμε στην κανονικότητα μετά τα 2 χρόνια που μας στέρησε ο κύριος κόβιντ. Φάγαμε – χορέψαμε – παίξαμε καζαντί και βρεθήκαμε με τους αδελφούς μετά από καιρό.

Το επόμενο σαββατοκύριακο Μάϊου και συγκεκριμένα στις 14/05/2022 μας βρίσκει με ίσως την πιο όμορφη, επιτυχημένη με πολλά μηνύματα και συγκινητική εκδήλωση της χρονιάς μας για την καμπάνια μας Access City. Ποδηλατική βόλτα με παιδιά, χειρήλατα και με τροχοκαθίσματα, αγώνας μπάσκετ σε τροχοκάθισμα, τυφλή τοξοβολία, χορευτικά από το σωματείο Ακάμας, μπάσκετ από παιδιά των ακαδημιών Άτλαντα και ΑΠΟΠ και τέλος μια όμορφη συζήτηση από τους Ολυμπιονίκες μας Κυριάκο Ιωάννου και Μίλαν Τραίκοβιτς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λεόντιο που είχε το γενικό πρόσταγμα και πραγματικά απογείωσε την όλη εκδήλωση. Μια ημερίδα που πρόβαλε τα προβλήματα των ΑΜΕΑ σε παγκύπρια κλίμακα και πως με μικρές αλλά καθημερινές κινήσεις μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο πως:

√ όλοι είμαστε ίσοι √ όλοι έχουμε δικαιώματα √ όλοι μπορούμε για μια πόλη προσβάσιμη

Ο Μάιος μας φεύγει με συνάντηση σούβλας στο σπίτι του Γραμματέα μας Σάββα Σαββίδη. Πάλι ξενύχτι με μπόλικο τζιν, μουσική και τραγούδι. Το μόνο θέμα που συζητήσαμε ήταν οι επικείμενες εκδηλώσεις, αλλά το καραόκε επικράτησε και συνάντηση ήταν απλά μονόλογος του προέδρου!!!

Οι δράσεις συνεχίζονται και με την φιλοξενία διακεκριμένων καθηγητών… αλλά και με το συνέδριο SEM Region στο Γιβραλτάρ…

Ναι όντως. Ο  Ιούνιος ξεκινάει με συνάντηση και φιλοξενία του Euromeeting 5 στην Πάφο, στο Sandy Beach με φαγητό, ποτά, χορό και ανταλλαγή πινς. Στη συνέχεια, το Σάββατο 4 Ιουνίου είχαμε την χαρά να φιλοξενούμε το δεύτερο business event μας με καλεσμένο τον γνωστό καθηγητή του London School of Economics Κώστα Μαρκίδη. ΘΈΜΑ: «Have Smart phones and social media destroyed a generation and how should you manage business and people». Ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι με μουσική. Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση μας για το Ταμείο Υποτροφιών με τη διαχρονική στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.

Και συνεχίσαμε, αφού μετά τις γαστρονομικές δημιουργίες του Αλμύρα, σειρά πήρε ο διακεκριμένος ψήστης – σεφ Πάμπος Χαραλάμπους. Με μια πανδαισία και ποικιλία σχάρας, μας φιλοξένησε σε συνάντηση στο σπίτι του, παρέα με τσακρίν Βελγικές μπύρες. Εκεί βάλαμε το πλάνο μας για την κύρια εκδήλωση.

Ο Ιούνιος 2022 είναι ένας σημαντικός και ιστορικός θα έλεγα μήνας. Στο συνέδριο του SEM Region στο Γιβραλτάρ στην παρουσία του προέδρου, πρώην προέδρου και Αντιπροέδρου του εκτελεστικού Συμβουλίου (Ιάκωβου – Στέλιου και Αντρέα) Το Round Table 7 Paphos ανακηρύσσετε καλύτερο κλαμπ της Νότιας Ευρώπης και Μεσογείου!!

26.06.2022 Best Round Table of Southeast and Mediterranean.

Στο Γιβραλτάρ περάσαμε καταπληκτικά. Πρώτος σταθμός η Μάλαγα της Ισπανίας, μια ιστορική μεσογειακή πόλη με απέραντη παραλία και στο ιστορικό κέντρο να δεσπόζει η μορφή του Πικάσο. Δεύτερος σταθμός, ο βράχος του Γιβραλτάρ. Μια χώρα, πόλη, παράρτημα, βάσεις τις Αγγλίας, δεν πολύ κατάλαβα το καθεστώς, δεν παύει όμως να είναι μια πλούσια πόλη, με πολλές πολυεθνικές και να έχει σύνορα με την Ισπανία. Δεσπόζει ο βράχος με την απίστευτη θέα προς Αφρική στα νότια, τις ακτές της Ισπανίας στα βόρεια, τον Ατλαντικό ωκεανό στα δυτικά και την μεσόγειο στα ανατολικά. Στον βράχο παίξαμε με τους πίθηκους που είναι το σήμα κατατεθέν του Γιβραλτάρ.

Και εκεί μας άνοιξε η όρεξη για μεγαλύτερα πράγματα. Το Καράβι συνέχισε την σταθερή του πορεία, σεμνά και προσγειωμένα. Οι παρακαταθήκες των παλιών μαζί με τον ενθουσιασμό των νέων έχουν βάλει γερές βάσεις, σταθερά θεμέλια και καμία θαλασσοταραχή δεν θα εμποδίσει την πορεία μας. Επόμενος στόχος. Ανάδειξη σε καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Αναμονή ακόμη 2 βδομάδες και θα ξέρουμε. Προς το παρόν ξέρουμε ότι είμαστε μεταξύ των 5 επικρατέστερων από πέραν των 50 υποψηφιοτήτων. Αυτό και από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία αλλά στόχος είναι η Κορυφή γιατί απλά το αξίζουμε. Υπομονή μέχρι τις 24.09.22.

Ακολουθούν οι προετοιμασίες σας για την μεγάλη συναυλία με τους Γιώργο Νταλάρα και Γιάννη Κότσιρα στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας ;

Φτάνουμε στον Ιούλιο όπου δεσπόζει η κύρια μας εκδήλωση. Δύο συναντήσεις τον Ιούλιο στο σουβλακερί Στέλιος και στο σπίτι του Ιωάννη Χρυσάνθου με κύριο θέμα την οργάνωση της συναυλίας. Της συναυλίας που μετά από 2 χρόνια αποχής λόγο κορονοιού, επανέρχεται και τι καλύτερο να φιλοξενούμε τους Γιώργο Νταλάρα και Γιάννη Κότσιρα στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας. Με την συμβολή του Δήμου Πέγειας και ιδιαίτερα του φίλου Μαρίνου Λάμπρου που αντί για χορηγός μας ζήτησε ευθύς εξαρχής να γίνει συνδιοργανωτής και τον Αλέξ Ελ Σαμπάγ που είχε την γενική επιμέλεια, πετύχαμε να έχουμε πέραν των 2000 εισιτηρίων σε μια καταπληκτική βραδιά. Μας άγχωνε καθημερινά ο Σαββάκης με την προπώληση, αλλά όλα κύλισαν ομαλά και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

 Ήταν ότι καλύτερο έγινε πολιτιστικά – μουσικά φέτος στην Επαρχία Πάφου.

 Οικονομικά πήγαμε πάρα πολύ καλά και ένα σεβαστό ποσό κατέληξε στο φιλανθρωπικό μας ταμείο

 ΝΑΙ έγινε στη Πέγεια και διοργανώθηκε από ποιους άλλους το Round Table 7 Πάφου.

Τον Ιούλιο βρήκαμε και χρόνο να λάβουμε μέρος στο Euromeeting 7 στο Ακκουρέγι της Ισλανδίας. Ένα αρκετά μακρινό ταξίδι όπου φτάνοντας στο Ρέικιαβικ, ενοικιάσαμε ένα μικρό βαν για τα 8 άτομα της αποστολής. Κάναμε τον γύρο της Ισλανδίας οδικός με σούπερ οδηγούς και δρομολογητές τον Γιώργο και Αντρέα. Ο Λουκάς ανέλαβε τη μόνιμη δουλεία του, Van food and beverage manager, και όση ώρα δεν κοιμόταν στη πίσω θέση δίπλα στη Ιλιάνα….μασουλούσε. Ο δε Σωτήρης απαντούσε μέιλ και έκαμνε μπίζνες όση ώρα δεν κοιμόταν. Ο Μιχάλης σταθερή αξία και φωτογράφος της διαδρομής. Ενώ η Έλενα το πάλευε να μην κοιμηθεί στο βαν, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Παρά το κουραστικό ταξίδι πραγματικά μείναμε όλοι έκπληκτοι με τις φυσικές ομορφιές, τους καταρράκτες που ξεφύτρωναν από παντού και τις πηγές όπου αναβλυζόταν ζεστό νερό από τα έγκατα της γης ενώ ακριβώς δίπλα να υπάρχει παγετώνας που να καταλήγει στη θάλασσα. Απίστευτες εικόνες. Το συνέδριο κύλισε ομαλά με μπόλικο ποτό, φαγητό, διασκέδαση. Δοκιμάσαμε κρέας Φάλαινας και Στέικ Αλόγου παρέα με κρύο κεφαλάκι αρνιού. Κερδίσαμε τον τίτλο των περισσότερων χιλιομέτρων που συνδυάζει τον αριθμό της αποστολής σε συνδυασμό με την απόσταση. Η επιστροφή από το Ακκουρέγι μας βρίσκει στο Ρέικιαβικ να κάνουμε κρέμες προσώπου στο πιο διάσημο ΣΠΑ του κόσμου, το Blue Lagoon, πρώτου αναχωρήσουμε για Πάφο μέσω Λονδίνου. Εξαιρετική εμπειρία, πολύ ακριβή εμπειρία, 12 ευρώ η μπύρα και 41 ευρώ για 3 κουτάκια λουκουμάδων, αλλά στο τέλος θεωρώ όλοι περάσαμε καλά, η αποστολή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τα Ροζ σακάκια θριάμβεψαν και αρκετοί είναι αυτοί που αναμένουν το 2024 όπου θα φιλοξενήσουμε το Euro7 στην Πάφο.

Πότε πάρκαρε το καράβι σας ;

Ο Αύγουστος μας βρίσκει στις παραλίες με παρκαρισμένο το καράβι. Το προσωπικό έπρεπε να πάρει τις άδειες του διότι από Σεπτέμβριο ξανά ξεκινάμε. Τον Αύγουστο έγινε μόνο μια συνάντηση μετά συζύγων στο σπίτι μου με φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους για την ξέφρενη πορεία μας φέτος. Και αφού πετύχαμε σχεδόν όλους τους στόχους μας, καιρός ήταν να βάλει άδεια ο Σαββάκης μιας και δεν χρειάζονταν πρακτικά για το Home Party.

Θα ήθελα επ’ ευκαιρίας να ευχαριστήσω το συμβούλιο μου τους Λεόντιο , Σάββα, Γιάννη, Παναγιώτη, Πάμπο και Στέλιο, για την βοήεια τους να έχουν  μια παραγωγική και επιτυχημένη χρονιά.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ επίσης στον φίλο πρόεδρο, Ιάκωβο Κεφάλα που ήταν δίπλα μας καθόλη την χρονιά. Έτρεξε μαζί μας την αίτηση για καλύτερο Round Table Sem Region και ήμασταν μαζί στο Γιβραλτάρ, μαζί και με τον περσινό Πρόεδρο Στέλιο Μαρκίδη να πανηγυρίσουμε. Διότι ότι κερδίσαμε σαν Round Table 7 δεν ήταν απλά μια επιτυχία της Πάφου αλλά ήταν επιτυχία του Κυπριακού Tabling. Ιάκωβε και Στέλιο, Ευχαριστώ.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παραρτήματα που στήριξαν καθ’ όλη την χρονιά τις δράσεις μας και εκδηλώσεις μας, τις κοπέλες του Ladies circle για τις κοινές δράσεις και εκδηλώσεις όπως επίσης και τους πιο μεγάλους αδελφούς του 41 club που με τον τρόπο τους βοήθησαν και ήταν παρόν.

Ιδιαίτερα ευχαριστίες θέλω να δώσω στον φίλο Λέοντιο. Πραγματικά φίλε είσαι ένα πολυμηχάνημα ή κλωνοποιημένος. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και είσαι τιμή για το Round Table 7 και για το Round Table Κύπρου. Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια φέτος και δεν θα μείνει πάνω μου!!!!

Επίσης τον παλιό μου συμμαθητή Σάββα, γραμματέα μου για φέτος όπου ήταν εκεί να με συνεφέρει όταν χανόμουν με τις πολλές υποχρεώσεις μου τόσο για το RT7 όσο και το εκτελεστικό συμβούλιο. Ετοίμαζε πρακτικά, ατζέντες και άλλα πράγματα με απίστευτη μαεστρία και το λιγότερο είναι ένα ευχαριστώ από καρδιάς.

Άφησα στο τέλος τον Λούκα, τον τατά μου, που μου έκανε την τιμή πριν 5 χρόνια να με προτείνει στο Κλαμπ. Ήταν η αόρατη δύναμη που όποτε χρειαζόταν και παρά τις χίλιες δουλειές που άνοιξε, ήταν παρόν. Ελπίζω να είναι περήφανος για την επιλογή του αν και άργησε λίγα χρόνια να με ανακαλύψει!!!!

Δεν θα αναφερθώ σε ένα προς ένα όσους βοήθησαν, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Είμαστε μια ομάδα, άλλοι πρόσφεραν οργανωτικά, άλλοι με ότι εργασία τους ζητήθηκε, άλλοι με εισηγήσεις και προτάσεις και άλλοι με την παρουσία τους. Απλά κάποιες αγάπες δεν κρύβονται!!!!

Προτού κλείσω την αναφορά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία προέδρου και τα παιδιά μου. Σε κάποια φάση και μετά δεν με ρωτούσαν που πάω. Ο παπάς πάει Round Table!!!! Βέβαια η Έλενα ελπίζω να με καταλαβαίνει διότι είναι πρόεδρος εδώ και ένα μήνα του Ladies Circle και αντιλαμβάνεται το συναίσθημα να είσαι σωστός και παρόν απέναντι σε ότι αναλαμβάνεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ