Ακούστε την φωνή της λογικής [του Αντώνη Φωτίου]

Δεν είμαι ειδικός για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πριν από δυο και πλέον μήνες ωστόσο είχα εισηγηθεί, όταν ξεκινούσε η προεκλογική εκστρατεία και όταν ακόμη όλα ήταν κλειστά, ότι η πολιτεία θα έπρεπε να είχε ρίξει το βάρος στην εμβολιαστική κάλυψη των εργαζομένων στη βιομηχανία του τουρισμού, στην επισιτιστική βιομηχανία και γενικότερα στους εργαζόμενους που έρχονται σε προσωπική επαφή με το κοινό. Αυτό μου έλεγε η δική μου λογική και νομίζω η κοινή λογική.

Αν είχαν εμβολιασθεί οι εργαζόμενοι στις καφετέριες, στα κουρεία και στα κομμωτήρια, στα γυμναστήρια, στα εστιατόρια, στις υπεραγορές και σε όλες γενικά τις επιχειρήσεις που λειτουργούσαν συνεχώς ή διακεκομμένα η κατάσταση σήμερα προφανώς δεν θα ήταν η ίδια.

Προσωπικά δεν αναζητώ δικαίωση και δεν θα πω ποτέ ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τώρα ας διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα. Καλά έκαναν και εμβολίασαν πρώτα τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες. Όμως όπως οι ειδικοί λένε οι ηλικίες κάτω των σαράντα μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμη δίνοντας προτεραιότητα σε όλους αυτούς που ανέφερα, έστω και αν η ηλικιακή τους κατηγορία δεν πρέπει να εμβολιασθεί τώρα. Να εμβολιασθούν πρώτα αυτοί για να ξεκινήσει και να συνεχίσει η οικονομία να λειτουργεί. Διαφορετικά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.   
 
Αντώνης Φωτίου υποψήφιος βουλευτής ΔΗΠΑ Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων στην επαρχία Πάφου

Support Local Business