21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Πλέον δεν θα “Μιλάμε Ανοικτά” με τη Θέκλα μας στο ΣΙΓΜΑ – Αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της

Σαν βόμβα έπεσε στους φίλους και τηλεθεατές της αγαπημένης εκπομπής Μιλάμε Ανοικτά με την γνωστή ψυχολόγο από την Πάφο Θέκλα Πετρίδου.

Όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης “Αποφάσισα σήμερα να μην συνεχίσω για 3η σεζόν την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, «Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά», στο τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα στην Κύπρο, και να μην απαντήσω θετικά στην πρόταση του καναλιού για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για λόγους που ως όφειλα ενημέρωσα την διεύθυνση του καναλιού. Ευχαριστώ πολύ την τηλεόραση Σίγμα και τον όμιλο Δία και τον κύριο Κώστα Χατζηκωστή προσωπικώς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είμαι ευγνώμων.♥️
Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου“.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αγαπημένη μας Θέκλα αποφάσισε να ασχοληθεί πιο εντατικά τόσο με τα vlogs της στο κανάλι της στο YouTube στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ για να την παρακολουθείτε αλλά και στη συγγραφή των βιβλίων τα οποία ετοιμάζει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εμείς να της ευχηθούμε καλή συνέχεια και ευχόμαστε να την ξαναδούμε σύντομα στους δέκτες μας. Είναι “εντολή” του κόσμου Θέκλα Πετρίδου!!! Σε αγαπάμε!!! Όπως και να έχει δεν θα χαθούμε!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ