21.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

Συγκινητική η αγάπη του κόσμου για τον κ. Αντρέα- Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Μια τεράστια αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης άνοιξε ο κόσμος για τον κ. Ανδρέα από την Πάφο ο οποίος μιλώντας χθες στο PafosPress.com δήλωσε την απόγνωσή του και την απελπισία που νιώθει φτάνοντας σε σημείο να σκεφτεί ακόμη και να θέσει σε τέρμα τη ζωή του. 

Από χθες στο PafosPress.com δεχθήκαμε πολλά μηνύματα ανώνυμων αλλά και επώνυμων πολιτών, από όλη την Κύπρο που θέλησαν ο καθένας με τον τρόπο του να βοηθήσει όπως μπορεί.

Ταυτόχρονα μαζί μας επικοινώνησαν εκπροσώποι εταιρειών οι οποίοι θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και προθυμοποιήθηκαν να στηρίξουν έμπρακτα τον συμπολίτη μας που το χρειάζεται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από γνωστή αλυσίδα υπεραγορών η οποία βρίσκεται στην Πάφο και πάντα βοηθάει όποτε υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις μέχρι και από ψησταριά για την εξασφάλιση σε καθημερινή βάση του φαγητού του κ. Αντρέα. Από γνωστό πολυκατάστημα ρούχων για κάλυψη μέρους των αναγκών του για ένδυση και υπόδυση μέχρι και από κατάστημα με είδη σπιτιού για κάλυψη ή αντικατάσταση συσκεύων ή αντικειμένων που χρειάζεται κάποιος από εμάς για να ζει μια πιο εύκολη καθημερινότητα. Ψυχολόγοι, γιατροί για στήριξη και βοήθεια, πάντα αφιλοκερδώς αλλά και απλοί συμπολίτες μας θέλησαν είτε να στείλουν τρόφημα είτε να καταθέσουν στον λογαριασμό του κ. Αντρέα κάποια χρήματα από το υστέρημά τους.

Εμείς επικοινωνήσαμε εκ νέου μαζί του και τον ενημερώσαμε για το ενδιαφέρον του κόσμου. Συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους εξέφρασαν την πρόθεση να τον βοηθήσουν λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ και θέλησε να αναφέρουμε πως ο ίδιος ελπίζει ο Θεός να τους επιστρέψει αυτή την αγάπη και την καλοσύνη στο πολλαπλάσιο τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.

Τα στοιχεία του λογαριασμού του κ. Αντρέα στην Ελληνική Τράπεζα (πρώην Συνεργατική) για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν είναι τα ακόλουθα:

  • Αρ. Λογαριασμού: 02840- 2019761-5 

Ελληνική Τράπεζα (πρώην Συνεργατική) 

  • IBAN: CY94 0070 2840 0000 0000 2019 7615

Για όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν προσωπικά μαζί του μπορούν να ζητήσουν σε μήνυμα προς το PafosPress.com το τηλέφωνό του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ