17.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έρχονται άλλα τέσσερα γήπεδα γκολφ- Που θα είναι και ποιες εταιρείες τα φτιάχνουν;

Το Επιμελητήριο Πάφου υποστηρίζει την πολιτική που προωθείται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και η οποία πηγάζει από την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού του ΚΟΤ για τον εμπλουτισμό της υφιστάμενης τουριστικής υποδομής  σε όλες τις περιοχές της Κύπρου και την ενθάρρυνση του ιδιωτικού φορέα να αναλάβει τέτοιες επενδύσεις, ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης. 


Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως το ΕΒΕ Πάφου στηρίζει την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών των γηπέδων γκολφ της επαρχίας, καθώς και τη δημιουργία νέων γηπέδων, εκτιμώντας ότι θα εμπλουτίσουν το τουριστικό προϊόν της επαρχίας και θα συμβάλουν στην προσέλευση ποιοτικού τουρισμού, που είναι και η στρατηγική του Κράτους.

Τα τέσσερα γκολφ που ήδη λειτουργούν στην Πάφο καθώς και τα τέσσερα νέα  γήπεδα που προγραμματίστηκαν, συνέχισε, είναι πολύ υποβοηθητικά στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, στην γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και των παρεχόμενων υπηρεσιών και στη καθιέρωση της Πάφου ως προορισμό για golfers.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα τέσσερα νέα γήπεδα, σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητριάδη ο οποίος μίλησε στο PafosPress.com προγραμματίζεται να κατασκευαστούν στα ακόλουθα μέρη:

  • 2 στην περιοχή Λίμνη στην Πόλη Χρυσοχούς και συγκεκριμένα στο LIMNI BAY συμφερόντων του Νίκου Σιακόλα
  • 1 στην περιοχή Χα Ποτάμι και συγκεκριμένα στην τοποθεσία “λάκκος του Φράγκου” απο την εταιρεία που σήμερα διαχειρίζεται το τουριστικό θέρετρο Aphrodite Hills και το “The Aphrodite Hills Golf Course” και 
  • 1 επίσης στην περιοχή Χα Ποτάμι απο την εταιρεία ARISTO DEVELOPERS πλησίον του υφιστάμενου Venus Rock Golf Resort με την ονομασία Secret Valley 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ