21.9 C
Paphos
Monday, April 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Μικρά παιδιά και έγκυος στη βάρκα των μεταναστών (ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κάθε δυνατή βοήθεια παρασχέθηκε στους 24 μετανάστες που αφίχθησαν στο Ακρωτήρι Αρναούτη στον Ακάμα, σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου. 


Ο κ. Ιωάννου είπε  στο ΚΥΠΕ πως γύρω στις 12:40 το μεσημέρι το σκάφος προσάραξε στα παράλια του Ακρωτηρίου Αρναούτη με τους μετανάστες που, όπως διαφάνηκε, πρόκειται για 24 άτομα, εκ των οποίων 8 άνδρες, 5 γυναίκες και 11 ανήλικα παιδιά.

Πρόσθεσε πως αποβιβάστηκαν όλοι με ασφάλεια και οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για τις ανακριτικές έρευνες που προβλέπονται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως και στους 24 παρασχέθηκε κάθε ανθρωπιστική και ιατρική βοήθεια στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Ανέφερε πως ένα ανήλικο παιδί φέρεται να αντιμετωπίζει  πρόβλημα με τα αυτιά του, μια έγκυος γυναίκα χρειάστηκε κάποια βοήθεια ενώ επιπρόσθετα την περιοχή επισκέφτηκαν λειτουργοί του Γραφείου  Ευημερίας.

Ο κ.Ιωάννου πληροφορήθηκε πως υπάρχουν 2-3 ασυνόδευτα ανήλικα στα οποία θα παρασχεθεί κάθε βοήθεια και επιπρόσθετα η Πολιτική Άμυνα και οι τοπικές Αρχές θα δώσουν τη δική τους βοήθεια σε φαγώσιμα.

Τα πλάνα είναι του Γιώργου Ανδρέου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ