Έρχεται το νέο στολίδι από την Domenica Group σε προνομιακή περιοχή

0
379
DCIM\100MEDIA\DJI_0034.JPG

Ακόμη ένα σπουδαίο έργο της Domenica Group βρίσκεται στα σκαριά σε προνομιακή περιοχή της Πάφου. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο και μοντέρνο έργο το οποίο αποτελείται από είκοσι μεζονέτες στην Χλώρακα, μόλις 500μ μακριά από την θάλασσα. Το έργο βρίσκεται μόλις 5-7 λεπτά μακριά από το κέντρο της Πάφου, Κόλπο των Κοραλλίων αλλά και από σημαντικές υπηρεσίες.

Ήδη διατίθενται προς πώληση μεζονέτες 2 και 3 υπνοδωματίων σε τιμές που αρχίζουν από €250.000 συν ΦΠΑ, ενώ το συγκρότημα διαθέτει και δυο μεγάλες κοινόχρηστες πισίνες διαστάσεων 7Χ16 μέτρων και 7Χ4 μέτρων για παιδιά.

Πέραν από τα πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ολοκαίνουργιου έργου της Domenica Group η τοποθεσία είναι αυτή που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κυρίως νεαρών ζευγαριών και οικογενειών για μόνιμη κατοίκηση.

Την ίδια στιγμή το έργο έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από επενδυτές καθώς η τοποθεσία του, 500μ από την θάλασσα, ο χώρος υποδοχής καθώς και οι μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι του έργου το καθιστούν ως μια υποσχόμενη επένδυση για σκοπούς short term rental.