22.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού θα εκτελούνται στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου από τον κόμβο Πισσουρίου μέχρι τον κόμβο παρά την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού, καθώς και στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκαιας με τον 22ο Δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια, την Πέμπτη και Παρασκευή 18 και 19 Φεβρουαρίου 2021, μεταξύ των ωρών 08.30 – 16.00.

Ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, του Τμήματος Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρει ότι οι εργασίες θα γίνονται από ιδιωτική εταιρεία, εκ μέρους του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών σε κάθε κατεύθυνση θα γίνουν διευθετήσεις. Συγκεκριμένα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
Στη Λεωφόρο Νίκαιας θα κλείσει η αριστερή λωρίδα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ