19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: 36χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο- Παρασύρθηκε από όχημα

Ένας 36χρονος από τη Βουλγαρία μόνιμος κάτοικος Πάφου ο οποίος περπατούσε στον δρόμο Κισσόνεργας- Πέγειας με τη μητέρα του είναι το νέο θύμα της ασφάλτου σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο άτυχος νέος ενώ βρισκόταν προς την πλεύρα της θάλασσας και περπατούσε με κατεύθυνση προς την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε Βρετανός μόνιμος κάτοικος Πάφου με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Το θύμα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επι καθήκοντι ιατρός απλώς διέγνωσε τον θανατό του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τόσο η μητέρα του θύματος που είδε το παιδί της να ξεψυχά μπροστά στα μάτια της όσο και ο οδηγός του οχήματος υπέστησαν σοκ.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση ο δρόμος Κισσόνεργας – Πέγειας, στην περιοχή Πότιμα, λόγω του τροχαίου παραμένει προσωρινά κλειστός και η ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας διοχετεύεται μέσω παρακείμενου εναλλακτικού δρομολογίου.

Τέλος να σημειωθεί ότι στο σημείο του οχήματος δεν υπάρχουν πεζοδρόμια ενώ από την πλευρά που σημειώθηκε το τροχαίο δεν υπάρχει ούτε φωτισμός.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ