19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

WeCare Medical Centre: Ένα υπερσύγχρονο κέντρο υγείας άνοιξε στην Πάφο

Τις πόρτες του για το κοινό της Πάφου άνοιξε εδώ και λίγο καιρό ένα υπερσύγχρονο κέντρο υγείας και φροντίδας με σκοπό να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό καλύτερα τους κατοίκους της πόλης μας.

Το WeCare Medical Centre κάτω από την ομπρέλα του ΓεΣΥ παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας. Από τα νεογέννητα και τα βρέφη, μέχρι τις αυξημένες ανάγκες για τα αγαπημένα μας πρόσωπα της τρίτης ηλικίας ή όποιες άλλες ανάγκες μπορεί να προκύψουν καθημερινά σε σχέση με την Υγεία.

Σε καινούργιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις το WeCare Medical Centre είναι μια νεόκτιστη, μοντέρνα και κομψή κλινική εξωτερικών ασθενών με άμεσες υπηρεσίες, προσεγμένη ιατρική περίθαλψη, ενημερωμένη στάση απέναντι στους ασθενείς και προηγμένη προσέγγιση στην υγειονομική περίθαλψη. Tο WeCare Medical Centre παρέχει αποτελεσματική και διεξοδική πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη σε πολίτες και μόνιμους κατοίκους της Κύπρου και σε όσους βρίσκονται σε διακοπές στο νησί ως τουρίστες».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα θετικά του κέντρου καταγράφεται το ότι υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας σε σύνολο οκτώ γλωσσών ενώ εκτός από τους δικαιούχους του ΓεΣΥ καλύπτει και ιδιώτες ασθενείς.
Στο WeCare Medical Centre προσφέρονται υπηρεσίες από γενικούς ιατρούς και παιδιάτρους. Την ίδια στιγμή παρέχεται η δυνατότητα για ιατρό σε εφημερία, ηλεκτρονική υποστήριξη γιατρού σε 24ωρη βάση και πολλές άλλες ανέσεις που το καθιστούν ένα από τα πιο συγχρονα κέντρα παγκύπρια.

Τα ειδικά προγράμματα μελών μας δίνουν πρόσβαση σε πολλές εύχρηστες διαδικτυακές υπηρεσίες με δωρεάν χρήση της εφαρμογής WeCare Medical Centre για κινητά και προσφέρουν ιδιωτικές ιατρικές υπηρεσίες.

Το WeCare Medical Centre βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 12, 150 μετά τα McDonalds προς τον κυκλικό κόμβο του Παφιακού σταδίου.

Βρείτε το WeCare Medical Centre στο Facebook, επισκεφθείτε απευθείας την ιστοσελίδα του wecare.com.cy για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +357 26 813 950 και στο email [email protected].

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ