29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Αναμετάδοση της Αναστάσιμης Ακολουθίας από το Κ.Σ. Τρεμιθούσας και κάλεσμα στους κατοίκους να μείνουν σπίτι

Τους κατοίκους της Τρεμιθούσας καλεί να γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου σπίτι τους ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Τρεμιθούσας Χριστοφής Πέτρου, προσθέτοντας πως έχει αναλάβει τις απαραίτητες διευθετήσεις για τηναναμετάδοση της Αναστάσιμης Ακολουθίας.

Με σχετική του ανακοίνωση ο κ. Πέτρου αναφέρει, πως λόγω των εξαγγελθέντων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καλούμαστε φέτος, ως ευσυνείδητοι πολίτες, να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου από το σπίτι μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ως εκ τούτου συνέχισε, το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις για την τοποθέτηση μεγαφώνων, υψηλής ισχύος, στην οροφή του κοινοτικού κτιρίου και για την αναμετάδοση της Αναστάσιμης Ακολουθίας, από τις 11:45 μ.μ.
Επιπλέον ανέφερε ο κ. Πέτρου, αποφασίστηκε η δωρεάν διάθεση λαμπάδων προς όλους τους κατοίκους της κοινότητας, τις οποίες θα μπορούν να προμηθευτούν έξω από την είσοδο του κοινοτικού κτιρίου, από το πρωί της Τετάρτης μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Σκοπός μας είναι, “σύσσωμοι, να συμμετάσχουμε στην Αναστάσιμη Ακολουθία, με αναμμένες λαμπάδες από την αυλή ή τον κήπο ή την βεράντα ή το μπαλκόνι ή την οροφή του σπιτιού μας”, κατέληξε ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Τρεμιθούσας Χριστοφής Πέτρου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ