19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΠΑΦΟΣ: Σαφές μήνυμα πρόεδρου Επιτ. Παραπόνων Ασθενών για αποφυγή επισκεπτών στο ΓΝ Πάφου

Σαφές μήνυμα ότι δεν έπρεπε να επιτραπεί στους  επισκέπτες από την Βρετανία να δούν τον 65χρονο που διαγνώστηκε με κορωνοϊό , έστειλε ο  πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Εξετάσεων Παραπόνου Ασθενών για την Επαρχία Πάφου Σαββάκης Γεωργίου .

Ο κ. Γεωργίου ανέφερε  ,πως η καλοσύνη των νοσηλευτών να επιτρέψουν τις επισκέψεις συγγενών από την Βρετανία  στον  65χρονο ασθενή που εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό , έφεραν τον κορωνοϊό στο ΓΝ Πάφου.

Αν και είπε, παρότρυναν στους επισκέπτες του 65χρονου από την Βρετανία να μην  τον  επισκεφτούν , δυστυχώς συνέχισε , από καλοσύνη που επέδειξαν οι νοσηλεύτριες, τους επέτρεψαν το επισκεπτήριο με αποτέλεσμα  σήμερα η ΚΔ να πληρώνει τα  λάθη άλλων χωρών.  

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για το ΓΝ Πάφου ο κ. Γεωργίου ανέφερε πως, οι νοσηλευτές, το παραϊατρικό προσωπικό, οι ιατροί αλλά και οι καθαρίστριες, οι οποίοι υπηρετούν το λειτούργημα της υγείας, επιτελούν αξιόλογο έργο, σημειώνοντας πως  είναι και αυτοί άνθρωποι όπως εμάς που κινδυνεύουν.
Πρέπει είπε,” να τους κατανοούμε και
  να τους βοηθούμε” .

Ο πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Εξετάσεων Παραπόνου Ασθενών για την Επαρχία Πάφου Σαββάκης Γεωργίου κάλεσε το κοινό να είναι σεβαστό και να ακολουθεί τις οδηγίες των λοιμοξιολόγων και του Υπουργείου Υγείας. 

Το Υπουργείο Υγείας ανέφερε, είναι το πιο υπεύθυνο, μέσω του οποίου πρέπει να παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις του να ενημερωνόμαστε σωστά, αλλά προπάντων να ακολουθούμε τις οδηγίες του .

Ο κ. Γεωργίου συνέστησε ψυχραιμία, σημειώνοντας πως πανικός δεν χρειάζεται, αναφέροντας πως αντί πανικού είναι καλύτερα να λάβουμε τις προσωπικές μας προφυλάξεις , να μείνουμε στο σπίτι και σε αναγκαίες  περιπτώσεις να βγαίνουμε από το σπίτι. 
Μόνο με αυτό τον τρόπο εκτίμησε, θα απαμβλύνουμε αυτή την κατάσταση, θα βοηθήσουμε και θα 
 εξαλείψουμε την πανδημία  χωρίς πολλά κρούσματα.

Ακολούθως ο κ. Γεωργίου κάλεσε τους ασθενείς να μην μεταβαίνουν στα Νοσοκομεία για ότι δεν είναι απαραίτητο και αναγκαίο διότι , όπως εξήγησε, με αυτόν τον τρόπο εμείς οι ίδιοι συνδράμομε στην εξάπλωση αυτού του ιού. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ