5 λόγοι που θα σε πείσουν να πας (ή να έρθεις) στην Πάφο πριν να φύγει το καλοκαίρι!

Εντάξει, όλοι το έχουμε εμπεδώσει. Οι καλοκαιρινές μας διακοπές είναι προς το τέλος τους.


 

Πηγή: http://studentlife.com.cy/

Chief Content Creator at StudentLife

Ποιος είπε όμως, πως δεν μπορούμε να τις απολαύσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή; Είσαι κι εσύ από εκείνους που δεν έχουν δει ακόμα όλα τα μαγικά μέρη της Κύπρου;

Τότε αξίζει να επισκεφθείς την πανέμορφη Πάφο μας, για διακοπές ή έστω για 1-2 μέρες. Υπάρχουν παραμυθένια μέρη, που πολλοί ίσως δεν έτυχε να δείτε ακόμα.

Σου προτείνω πιο κάτω τα καλύτερα που μπορείς να βρεις στην Πάφο μέσα από προσωπικές μου φωτογραφίες:

Όμορφες παραλίες που ίσως δεν πήγες ξανά

242229_10152043617984606_213697955_o

Υπάρχει μια “μυστική” παραλία, απέναντι από τον Κόλπο των Κοραλλίων στην Πάφο. Σχηματίζεται φυσικά ένας μικρός κόλπος, και είναι “περικυκλωμένος” από ψηλούς βράχους(όπως βλέπεις πιο πάνω). Θα χαλαρώσεις, και θα απολαύσεις την ηρεμία της θάλασσας, μιας και δεν την ξέρουν και πολλοί.

Αν πάλι θες μια πιο “γνωστή παραλία“, δοκίμασε εκείνη στην Πέτρα του Ρωμιού, που προσελκύει και αρκετούς τουρίστες. Ο συνδυασμός της μεγάλης “πέτρας“, των βοτσάλωνκαι του καθαρού νερού, θα σε κάνει να θες να πας σ’ αυτή την παραλία.

Χαλαρό περπάτημα σε πανέμορφα δρομάκια

2016-07-27 19.52.46

Και όμως, έβγαλα τις πιο πάνω φωτογραφίες σε γραφικά δρομάκια της Πάφου! Πανέμορφα έτσι; Ειδικά αν είσαι παιδί της πόλης, ίσως δεν συνήθισες να βλέπεις τέτοιο σκηνικό. Ή το έβλεπες μόνο σε ταινίες και εικόνες από το εξωτερικό. Εξερεύνησε την Πάφο και θα ανακαλύψεις παραδοσιακά μέρη και περιοχές της.

Νυχτερινή βόλτα στο Παλιό Λιμανάκι

2016-07-27 20.26.592016-07-27 20.33.21

Όσες φορές κι αν επισκεφθώ το λιμανάκι της Πάφου, άλλες τόσες θέλω να ξαναπάω! Το γραφικό και φωτισμένο κάστρο του, οι ψαροταβέρνες δίπλα στη θάλασσα καθώς και τανέα και μοντέρνα cafes και εστιατόρια που άνοιξαν, θα σε πείσουν να πας για τη βραδινή σου βόλτα εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ