19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ευχάριστα νέα για τον Δημητρη

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η περιπέτεια του νεαρού Δημήτρη Στυλιανού από την Πάφο του οποίου οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους απέκοψαν τα επιδόματα που λάμβανε λόγω αναπηρίας αφού έχει ακρωτηριαστεί το χέρι του από κροτίδα πριν μερικά χρόνια.


Το θέμα παρουσιάστηκε αρχικά πριν δυο περίπου χρόνια από το PafosPress και με προσωπική παρέμβαση της υπουργού  Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου, επιλύθηκε όπως φάνηκε όμως προσωρινά.

Προσφατα με παρέμβαση της μητέρας του Δημήτρη, Ελένης μέσω του PafosPress (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) το θέμα με την αποκοπή του επιδόματος του έφτασε και πάλι στην υπουργό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πληροφορίες της ιστοσελίδας TVONEnews αναφέρουν ότι η Υπουργός έδωσε άμεσα οδηγίες προς τους λειτουργούς να τρέξουν τις διαδικασίες ούτως ώστε ο Δημήτρης να τύχει βοήθειας και στήριξης από τις υπηρεσίες του κράτους.

Τελικά, όπως αναφέρει ο συνάδελφος που υπογράφει το άρθρο, υπάρχει ανθρωπιά και στην πολιτική ζωή του τόπου και εδώ που αξίζουν τα μπράβο θα τα λέμε χωρίς φόβο και με πάθος!

Πληροφορίες: TV ONE NEWS

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ