15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

  2017 ευχές για την Πάφο…!

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, στο πλαίσιο του Προγράμματος της Κοινωνικής Συμμετοχής του Οργανισμού Πάφος 2017, 23 οργανωμένα σύνολα της Πάφου, με συντονιστή το Σώμα Προσκόπων Πάφου ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για ένα κοινό στόχο, την συλλογή 2017 ευχών για την πόλη τους.


Μέχρι τώρα έχουν μαζευθεί εκατοντάδες ευχές από ντόπιους, νέους, γέρους παιδιά , ξένους και επισκέπτες της Πάφου. Οι ευχές αντανακλούν τις σκέψεις, τις προσδοκίες, τις ελπίδες του κόσμου για την σημαντικότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας της Πάφου και το μέλλον της, που θα φέρει από την 1η του χρόνου το σημαντικότερο πολιτιστικό θεσμό, που φιλοξένησε ποτέ η Κύπρος, τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία, αφού δεκάδες εκατοντάδες κόσμου επέδειξε μεγάλη προθυμία  στην πρόσκληση, αποτυπώνοντας πολλές φορές ιδιαίτερα συγκινητικές ευχές. Η εκδήλωση για τις 2017 ευχές για την Πάφο, θα κορυφωθεί στις 7 Ιανουαρίου 2017 στις 4μ.μ. στην έδρα του Οργανισμού Πάφος 2017, όπου ο πρόεδρος του Οργανισμού Πάφος 2017 Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης, θα παραλάβει τις ευχές, από εκπροσώπους των οργανωμένων συνόλων  και θα τοποθετήσει την τελευταία ευχή σε ένα μεγάλο κουτί, το οποίο θα φυλαχθεί. Οι ευχές θα παρουσιαστούν τον Δεκέμβριο του 2017, όπου θα αποτελέσουν μέρος των εκδηλώσεων και δράσεων των εορτασμών της τελετής λήξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ