19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΜΕΣΟΓΗ: Δυναμική νίκης ο Νικόλας Αρέστη

Πέραν απο τους τέσσερις Δήμους της επαρχίας Πάφου μεγάλες μάχες δίνονται και στις κοινότητες ειδικά για τις θέσεις των προέδρων των Κοινοτικών Συμβουλίων και κυρίως στις μεγάλες απο αυτές. 


Μια κοινότητα που συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, είναι αυτής της Μεσόγης.

Εκεί λίγο πολύ τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να πέρνουν τον δρόμο τους αφού ο νυν αντιπρόεδρος της κοινότητάς, με πλούσια προσφορά και δράση αλλά και πολυετή πείρα στα κοινά, Νικόλας Σάββα Αρέστη αποκτά δυναμική νίκης και όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτός που θα “αμφισβητήσει” την επανεκλογή για τρίτη θητεία και τη δυνατότητα να είναι 15 ολόκληρα χρόνια κοινοτάρχης ο νυν πρόεδρος του Κ.Σ..

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Νικόλας Αρέστη πάντα δραστήριος και ακούραστος προσφέρει στους συγχωριανούς του και μέχρι σήμερα απέδειξε πολλές φορές πως είναι δίπλα τους τόσο με την εγγραφή και προώθηση σημαντικών ζητημάτων στο Συμβούλιο όσο και με την καθημερινή επικοινωνία που έχει μαζί τους χρόνια τώρα.

Ο κ. Αρέστη απέκτησε πλέον τεράστια δυναμική νίκης και είναι αισιόδοξος αφού όπως λένε οι φήμες είναι ο μόνος που είναι τόσο πολυσυλλεκτικός, συγκεντρώνοντας υποστήριξη απο ανθρώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων και δείχνοντας πιο έτοιμος και πιο ώριμος απο ποτέ για να είναι ο νέος Κοινοτάρχης της Μεσόγης.

Το αξίζει άλλωστε, έχει πολλά να δόσει και στη δική του ηλικία μπορεί κάποιος να πει ότι διαθέτει και το κίνητρο αλλά και το όραμα για να κάνει την Μεσόγη αγνώριστη προς το καλύτερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ