15 χρόνια SC Motors, 15 αξιοπιστίας, ποιότητας και επαγγελματισμού

0
298

Συμπληρώνονται φέτος 15χρόνια λειτουργίας της εταιρείας SC MOTORS LTD η οποία δραστηριοποιείται στην Πάφο απο το 2002 στην κατηγορία πώλησης καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η SC MOTORS LTD άνοιξε τις πόρτες της για το καταναλωτικό κοινό στις 2 Ιουνίου 2002 και απο τότε στο πέρασμα του χρόνου δημιούργησε μαζί του μια πιστή και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης η οποία εδράζεται στο τρίπτυχο εξυπηρέτηση, ποιότητα, επαγγελματισμός.

Ο Χρίστος Σπύρου, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας και οι συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησαν με αφοσίωση της επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών τους και δικαίως κέρδισαν μια θέση στις σοβαρότερες και πιο αξιόποιηστες επιλογές των καταναλωτών στην κατηγορία αγορά αυτοκινήτου.

Με λογικές και προσιτές τιμές, αξιοπιστία στις συναλλαγές, ποιότητα στο αυτοκίνητα και σεβασμό στον πελάτη η SC MOTORS σφυρηλάτισε με χρυσά γράμματα τα αρχικά της στην απαιτητική αυτή επαγγελματική ομάδα και έκτισε συνεργασίες στην Κύπρο και το εξωτερικό δίνοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές στους πελάτες της.

Σήμερα που οι απαιτήσεις των καταναλωτών ολοένα και αυξάνονται, που οι συνθήκες επιβάλλουν την μέγιστη καλύτερη επιλογή στην αγορά αυτοκινήτου η SC MOTORS LTD συνεχίζει πιο δυνατά απο ποτέ να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε αυτοκίνητα για οικογενειακές ανάγκες, για νεαρούς οδηγούς, άντρες ή γυναίκες πάντα με σεβασμό και επαγγελματισμό.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι για όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα της SC MOTORS LTD ακολουθήστε τη σελίδα της εταιρείας στο FACEBOOK @cypruscars ή επισκεφθείτε τη σελίδα της στο διαδίκτυο στο www.scmotors-cyprus.com.

Μη διστάσετε επίσης να επικοινωνήσετε με τους λειτουργούς εξυπητέρητης της SC MOTORS LTD στο τηλέφωνο 7000 9330 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email [email protected] .