Συμμετοχή ΑΚΕΛ Πάφου σε κινητοποίηση ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το μέλλον του Ακάμα

Το ΑΚΕΛ συμμετείχε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το μέλλον του Ακάμα που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο χθες Σάββατο 25 Ιουνίου με διοργανωτές περιβαλλοντικές και οικολογικές οργανώσεις.

Στελέχη του ΑΚΕΛ Πάφου και του Λαϊκού Κινήματος ανάμεσα στους οποίος ο Επαρχιακός Γραμματέας Αντρέας Φακοντής, ο βουλευτής του Κόμματος Βαλεντίνος Φακοντής, ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Χρίστος Μακρής, ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου Κώστας Δίπλαρος και αρκετά επαρχιακά στελέχη και μέλη του Κόμματος, έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση.

Το ΑΚΕΛ διαχρονικά αντιτάσσεται στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης η οποία επιχειρεί με αδιαφανείς και παράνομες διαδικασίες να εξυπηρετήσει μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και θα συνεχίσουμε, μέσα κι έξω από τη Βουλή, να αντιτασσόμαστε σε αυτούς τους σχεδιασμούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η χερσόνησος του Ακάμα είναι μοναδική και πρέπει να προστατευτεί, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα δικαιώματα των ιδιοκτητών γης αλλά και τις κοινότητες της περιοχής.

Ε.Ε ΑΚΕΛ Πάφου, 26 Ιουνίου 2022.

 

 

Support Local Business