21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Συντονισμός δήμων και κοινοτήτων Πάφου για τα πολιτιστικά δρώμενα της Επαρχίας

Τη βάση για τη συνεργασία τους στον τομέα του προγραμματισμού και της προβολής των πολιτιστικών εκδηλώσεων που οργανώνουν, έθεσαν Δήμοι και Κοινότητες της Επαρχίας Πάφου σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Στη σύσκεψη, στην οποία παρέστησαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Γεροσκήπου και Πέγειας και οι Πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων Κονιών και Μεσόγης, αποφασίστηκε , όπως αναφέρθηκε, η δημιουργία κοινού προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων που οι εν λόγω οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν προγραμματίσει ή προγραμματίζουν για το διάστημα Ιουλίου– Οκτώβριου 2022 και η ενιαία προβολή του στα Μ.Μ.Ε. και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν επίσης τα Κοινοτικά Συμβούλια Χλώρακας και Έμπας.

Θεωρώντας προτεραιότητά τους να συμβάλουν ενεργά στην αναζωογόνηση της πολιτιστικής δραστηριότητας που επηρεάστηκε σε σημαντικό βαθμό από την πανδημία, οι συνεργαζόμενες Τοπικές Αρχές στοχεύουν κατά κύριο λόγο να αποφύγουν, την ταυτόχρονη πραγματοποίηση μαζικών εκδηλώσεων, την έγκαιρη, έγκυρη και ενιαία πληροφόρηση των πολιτών τους και κάθε ενδιαφερομένου και την αξιοποίηση ευκαιριών και οφελών που παρέχει ο συντονισμός στην οργάνωση εκδηλώσεων / φιλοξενία καλλιτεχνικών παραγωγών.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ