16.9 C
Paphos
Tuesday, March 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Νεαρές ξάφρισαν περίπτερο στη Χλώρακα – Χειροπέδες σε 27χρονη καταζητείται 23χρονη

Υπό 2ήμερη  κράτηση τέθηκε 27χρονη την Κυριακή για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου  στις 20.5.22 και στις 23:00 το βράδυ καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη περιπτέρου στην Χλώρακα ότι κατά την ίδια ημέρα γύρω στη 13:15 το μεσημέρι δύο γυναίκες εισήλθαν στο περίπτερο και απέσπασαν διάφορα αντικείμενα συνολικής 585 ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
Τις κινήσεις των γυναικών κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει  το περίπτερο . Από την επιθεώρηση του κλειστού κυκλώματος είπε ο κ. Νικολάου αναγνωρίστηκαν οι δύο φερόμενες ύποπτες ηλικίας 23 και 27 ετών.
Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Ακολούθως από περαιτέρω έρευνες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη της 27χρονης η οποία τέθηκε υπό διήμερη κράτηση. Η 23χρονη καταζητείται και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό της.
Εξάλλου σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μεταξύ 3ης και 4ης Απριλίου γυναίκα από την Πάφο κατήγγειλε την διάρρηξη κατοικίας της από την οποία είχε κλαπεί ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας 500 ευρώ , ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα είδη καλλυντικών και άλλα αντικείμενα.
Μετά από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας είπε ο κ. Νικολάου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 24χρονου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο συγκεκριμένος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας και μετά το εξιτήριο  που θα λάβει αναμένεται να διερευνηθεί το ένταλμα για διερεύνηση της υπόθεσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ