21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

“Oι κήποι του μέλλοντος” η μοναδική τελική υποψηφιότητα από Κύπρο και Ελλάδα που προκρίθηκε για το NEW EUROPEAN BAUHAUS

Η κοινότητα Κήποι του Μέλλοντος/ Gardens of the Future της Δρ. Νατάσας Χρίστου έχουν επιλεγεί απο τον νέο θεσμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το NEW EUROPEAN BAUHAUS, ώς η μόνη τελική υποψηφιότητα από Κύπρο για τα Βραβεία 2022.

Εκφράζει τον τον ενθουσιασμό της που η κοινότητα τους Κήποι του Μέλλοντος / Gardens of the Future έχουν επιλεγεί απο τον νέο θεσμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το NEW EUROPEAN BAUHAUS, ώς η μόνη τελική υποψηφιότητα από Κύπρο για τα Βραβεία 2022.

H Δρ Νατάσα που ευχήθηκε Καλή Άνοιξη από τους Κήπους του Μέλλοντος ανέφερε στο ΚΥΠΕ, πως τα ευρωπαϊκά Nobel Περιβαλλοντισμού, ονομάζονται New European BauHaus και “οι Κήποι του Μέλλοντος” στην εντός των τειχών Λευκωσία, είναι η μοναδική υποψηφιότητα από Κύπρο και Ελλάδα η οποία έφτασε στον τελικό και διεκδικεί το μεγάλο βραβείο για το 2022!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μια εξαιρετική τιμή, μια ανέλπιστη αλλά απολύτως δικαιολογημένη διάκριση και μια καλοδεχούμενη προβολή συνεπάγεται η διάκριση των “Gardens of The Future” στα New European Bauhaus Awards, συμπλήρωσε.

Η Δρ. Χρίστου σημείωσε, πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε, μετά την εξέταση 1.100 συμμετοχών, τους 55 finalists -εκ των οποίων και το Gardens of the Future. Ο θεσμός βραβεύει τις καλύτερες και πιο πρωτοποριακές προτάσεις σε θέματα βιωσιμότητας και πράσινης ανάπτυξης. Ως εκ τούτου αποτελεί εξαιρετική αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουν “οι Κήποι του Μέλλοντος” τα τελευταία χρόνια στην οδό Ελπινίκης προκειμένου να προωθήσουν συνέχισε, τη βιωσιμότητα και να εντάξουν την τοπική κοινωνία στις δράσεις τους.

Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να παραλάβει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Ιούνιο το “χρυσό εισιτήριο” για το sustainability expo της Commission, καθώς επίσης και το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Δρ. Χρίστου αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει όλες τις προτάσεις μέσω του site της και να καθορίσει με τη ψήφο του τον νικητή.

Εξάλλου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Δρ Νατάσα είναι επιχειρηματίας στρατηγικής που εστιάζει στην παροχή συμβουλών για καινοτομία, τη συμβουλευτική αειφορίας και την οικοδόμηση κοινότητας. Το επαγγελματικό της υπόβαθρο φέρνει ένα μοναδικό μείγμα δυνατών σημείων, όπως η σχεδιαστική σκέψη, η επιχειρηματικότητα και η τεχνολογία και αυτά είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για να αναπτύξει λύσεις που έχουν αντίκτυπο στον κόσμο. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της έχει εργαστεί σε όλη την κυβέρνηση, την έρευνα και τη βιομηχανία και αυτό την εμπνέει να παρέχει μια μετασχηματιστική προσέγγιση στα έργα που αναλαμβάνει.

Σημειώνεται πως η υποψηφιότητα των “Gardens of The Future” στο link που ακολουθεί: https://prizes.new-european bauhaus.eu/?fbclid=IwAR33PInWnNiSpjQlmqJkWZmv2N-_0FqcUapKnvHgYHrhvOuUID2yxK0-O-w

Θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επιβεβαιώσουν το email τους σε link που θα τους σταλεί και στο τελευταίο στάδιο να ψηφίσουν αν το επιθυμείτε τους “Gardens of The Future” από την κατηγορία 2 και 2 ακόμη projects από την μπλε κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για τους “Gardens of The Future”

 

Δείτε πιο κάτω λεπτομέρειες για την υποψηφιότητα:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ