19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Κούλα Γέρου: Με αστείρευτη αγάπη για το ωραίο και την τελειότητα  

Η Κούλα Γέρου,  η γυναίκα με την αστείρευτη αγάπη για το ωραίο και την τελειότητα  συμβουλεύει τον κόσμο ενόψει του καλοκαιριού… για το σώμα , το πρόσωπο αλλά και το πρόβλημα των ρυτίδων που απασχολούν πολλές γυναίκες.

Μιλάει για την γυναικεία ομορφιά, για τον μύθο της Θεάς Αφροδίτης … για το θαύμα της γυναικείας ομορφιάς , αλλά και για την ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας…

Το άγγιγμα της αλλάζει  ένα πρόσωπο, το φωτίζει, του δίνει λάμψη και επαναφέρει την φρεσκάδα και την νεανικότητα του.  Το παρομοιάζει μάλιστα ως ένα μαραμένο τριαντάφυλλο που αρχίζει να γίνεται ξανά φρέσκο και ωραίο… 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Καλοκαίρι μια εποχή ανανέωσης… η καλύτερη εποχή του χρόνου για κάποιους… θάλασσα, ήλιος, διακοπές… τι είναι αυτό που προβληματίζει τις γυναίκες περισσότερο αυτή την περίοδο…   

Το καλοκαίρι είναι μια ωραία εποχή του χρόνου . Οι περισσότερες γυναίκες όμως προβληματίζονται πως θα εμφανιστούν στην παραλία με το μαγιό. Νιώθουν ανασφάλεια με το σώμα τους, και αισθάνονται μειονεκτικά , διότι έχουν πολλές ατέλειες. Παραπανίσια κιλά, τοπικό λίπος, χαλάρωση, κυτταρίτιδα , ραγάδες. Όταν κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη η εικόνα που βλέπουν δεν τους αρέσει. 

Πως μπορεί μια γυναίκα να χάσει κιλά και πώς μπορείτε να συμβάλετε σε αυτό με την τεχνική σας…  

Μια γυναίκα μπορεί να χάσει κιλά με δίαιτα μια ισορροπημένη διατροφή και με γυμναστική. Με την δική του τεχνική που βασίζεται στην διαχείριση της δικής μου ενέργειας, πετυχαίνω απώλεια του βάρους, , τη διάλυση του τοπικού λίπους, απαλλαγή από ραγάδες και κυτταρίτιδα καθώς και τη σύσφιξη του σώματος. 

Οι γυναίκες αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους ή όχι…  

Οι περισσότερες γυναίκες δεν αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Αναζητούν την τελειότητα στην εμφάνιση τους. Τους ενοχλούν οι ατέλειες που έχουν στο πρόσωπο και στο σώμα τους…Τα χοντρά πόδια, τα παραπανίσια κιλά , το τοπικό λίπος στην κοιλιά, η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα και άλλα… 

Νιώθουν μειονεκτικά και δεν έχουν καλή ψυχολογική διάθεση , διότι δεν έχουν την εμφάνιση που ονειρεύονται. Θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα τέλειο σώμα με ωραίες αναλογίες . Έχουν πρότυπο τα μοντέλα με τα καλλίγραμμα σώματα. 

Γυναικεία ομορφιά…την υμνούν τραγουδιστές ποιητές… εσείς τι λέτε για αυτήν…  

Η γυναικεία ομορφιά ασκούσε μια μαγεία, μια γοητεία στο αντίθετο φύλο από αρχαιοτάτων χρόνων. Μάλιστα πίστευαν ότι η Θεά Αφροδίτη , η Θεά της ομορφιάς και του έρωτα ήταν Κύπρια. Η γυναικεία ομορφιά έμπνευσε πολλούς ποιητές συγγραφείς και καλλιτέχνες. Πολλοί πίνακες που έγιναν από διάσημους ζωγράφους , απεικονίζουν γοητευτικές γυναικείες υπάρξεις με εκθαμβωτική ομορφιά , βελούδινο δέρμα , και καλλίγραμμα σώματα. Εξαίσιες δημιουργίες που υμνούν την γυναικεία ομορφιά.  

Ποια τα πιο δύσκολα  σημεία για αδυνάτισμα και συνήθως σε ποια σημεία οι γυναίκες παίρνουν κιλά…  

Τα πιο δύσκολα σημεία για το αδυνάτισμα συνήθως είναι το τοπικό λίπος της κοιλιάς. Η συσσώρευση πολύ λίπους στην περιοχή της κοιλιάς καθιστά πιο δύσκολο το αδυνάτισμα, στο σημείο αυτό. Συνήθως οι γυναίκες παίρνουν κιλά στην περιοχή της κοιλιάς , στους γλουτούς και στα χέρια.  

Πρόσωπο ένα μεγάλο κεφάλαιο…. Βοηθά ο ήλιος ή τελικά μας κάνει ζημιά ; 

Το πρόσωπο χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και ενυδάτωση το καλοκαίρι και προστασία με αντηλιακό. Η έκθεση μας στον ήλιο, δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα. Χρειάζεται serum και μια ελαφριά σύνθεσης ενυδατική κρέμα προσώπου. Ιδανική επιλογή είναι η κρέμα με βιταμίνη που περιέχει αντιοξειδωτικά και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και δημιουργεί μια ασπίδα και προστατεύει από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες.  

Πάνω στην ντάλα του καλοκαιριού  στη μεγαλύτερη ζέστη του καλοκαιριού τι πρέπει να προσέχουμε περισσότερο;  

 Θα πρέπει να αποφεύγουμε την έκθεση μας στον ήλιο για πολλή ώρα. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία του προσώπου . Τοποθετούμε 20- 30 λεπτά πριν την έκθεση μας στον ήλιο και το ανανεώνουμε κάθε δύο ώρες. Ο μικρότερος δείκτης προστασίας ενάντια στην UVA και  UVB  ακτίνες είναι SPF 30. 

Για ευαίσθητες και ανοικτόχρωμες επιδερμίδες θα πρέπει να επιλέγουμε μεγαλύτερο από 30 δείχτη κατά προτίμηση SPF 50. Πρέπει να φοράμε μεγάλα γυαλιά , καπέλα και γυαλιά για προστασία στον ήλιο. Επίσης η διατροφή μας θα πρέπει να είναι ελαφριά. Ακόμη για να αποφύγουμε την αφυδάτωση πρέπει να πίνουμε νερό και να αυξάνουμε την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.  

Ρυτίδες ένα μεγάλο κεφάλαιο …εξαφανίζονται και αν ναι πως χωρίς νυστέρι…  

To κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για την σφριγηλότατα , η ελαστίνη για την ελαστικότητα και το υαλουρικό οξύ για την ενυδάτωση του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή των ουσιών αυτών, μειώνεται με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λεπτό πιο εύθραυστο και τελικά να σπάει. Έτσι δημιουργούνται οι ρυτίδες , οι λεπτές γραμμούλες, στο πρόσωπο. Οι ρυτίδες εξαφανίζονται με φυσική διαδικασία και χωρίς νυστέρι. Γίνεται ανόρθωση και σύσφιξη στο πρόσωπο και στα σημεία που υπάρχουν ρυτίδες γίνονται αόρατες ενεργειακές ραφές. Με το άγγιγμα των χεριών μου γίνεται γέμισμα στις ρυτίδες , χωρίς την χρήση κάποιων ουσιών και χωρίς ενέσιμη διαδικασία. Οι ρυτίδες εξαφανίζονται και το πρόσωπο αποκτά την σφιγγηλότητα και την νεανικότητα του.  

Ποια  υπήρξε η πιο δύσκολη περίπτωση για εσάς … και τι αφορούσε…  

Δεν νομίζω να υπήρξε δύσκολη περίπτωση. Ιδιαίτερη ναί, περίπτωση σε θέμα ομορφιάς ήταν όταν δημιούργησα το στήθος μιας κυρίας που είχε αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση λόγω προβλήματος υγείας . 

Έχετε γυναίκες που σας επισκέπτονται από όλον τον κόσμο ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας… η αγάπη για την ομορφιά ;  

Ναι με επισκέπτονται γυναίκες από το εξωτερικό που αναζητούν φυσικό τρόπο λύσης στα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν όσον αφορά την ομορφιά. Σ΄αυτό το σημείο μπορώ να πω πως πολλές θεραπείες ομορφιάς μπορούν να γίνουν και από απόσταση.  

Σας ρωτούν για το μυστικό της επιτυχίας σας ;

Ναι με ρωτάνε για τα μυστικά της επιτυχίας μου. Πιστεύω ότι βαθιά μέσα μου πηγάζει μια μεγάλη αστείρευτη αγάπη προς το ωραίο και προς την τελειότητα. Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα χάρισμα η ικανότητα που έχω. Το άγγιγμα μου αλλάζει  ένα πρόσωπο , το φωτίζει, του δίνει λάμψη και επαναφέρει την φρεσκάδα και την νεανικότητα του. Θα μπορούσα να το παρομοιάσω με ένα μαραμένο τριαντάφυλλο που αρχίζει να γίνεται ξανά φρέσκο και ωραίο.  

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ