11 καταγγελίες για διακίνηση μετά το κέρφιου την πρώτη μέρα απαγόρευσης σε Λεμεσό-Λευκωσία

Σε 43 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 11 αφορούσαν μετακινήσεις πολιτών μετά τις 23:00, οι 31 μη χρήση μάσκας και μία υποστατικό στην Πάφο, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, κατά τους ελέγχους στους οποίους προέβη σε σχέση με την  τήρηση των μέτρων και των διαταγμάτων για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα έντεκα πρόσωπα παραβίασαν το διάταγμα απαγόρευσης διακίνησης που ισχύει από τις 23:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί παρά μόνο για λόγους έκτακτης ανάγκης. Οι έντεκα πολίτες καταγγέλθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και  Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 2.071 έλεγχοι παγκυπρίως και καταγγέλθηκαν 42 πολίτες και ένα υποστατικό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πιο συγκεκριμένα, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 502 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 19 πολίτες, ενώ στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 282 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα από 441 ελέγχους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Πάφο από 230 ελέγχους έγιναν 7 καταγγελίες πολιτών και μία σε υποστατικό.
Εξάλλου, στην ελεύθερη επαρχία της Αμμοχώστου έγιναν 481 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην επαρχία της Μόρφου από 91 ελέγχους καταγγέλθηκαν 2 πολίτες.

Τέλος, από 44 ελέγχους της Λιμενικής Αστυνομίας δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

Support Local Business