15.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

ΠΑΦΟΣ: Την Πέμπτη, η Ρομαντική Φεγγαράδα των κολυμβητών

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 18-08-16, στις 20.00, στα Δημοτικά Μπάνια, η καθιερωμένη εκδήλωση των Χειμερινών Κολυμβητών, για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.


Ο πρόεδρος των κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, μας είπε “Θα ήθελα να καλέσω τους φίλους του Σωματείου μας και όχι μόνο, να έρθουν, την Πέμπτη στα αγαπημένα μας Δημοτικά Μπάνια και θα περάσουν μια αξέχαστη βραδιά.
Θα προσφερθεί πλούσιο φαγητό, απεριόριστο ποτό και ζωντανή μουσική, από το μουσικό σχήμα Δίας, που αποτελείται από τον Νεόφυτο Παστελλίδη στο αρμόνιο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο μπουζούκι και τον Παναγιώτη Χαραλάμπους στο βιολί με.
Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη του Paphos  Aphrodite Rottary Club, με είσοδο 20 ευρώ και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον ιερό σκοπό της αγοράς εξοπλισμού για την  υπό ανέγερση πτέρυγας του ογκολογικού τμήματος τους Γενικού Νοσοκομείου Πάφου .
Πρόκειται για μια καθιερωμένη εκδήλωση και με βάση το μεγάλο ενδιαφέρον , που παρατηρείται η επιτυχία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης”.
Για όσους δεν έχουν ακόμη κάνει τις κρατήσεις τους, υπάρχουν περιορισμένες θέσεις και  μπορούν να το πράξουν, στα τηλέφωνα κυρία Άνθη: 99-683584, Γιαννούλα: 99-540957.
mar2
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ