22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

1000 ΜΠΡΑΒΟ! Ο Βαρνάβας και η Έρμι έσωσαν δυο άτομα των οποίων το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων

Συνήθως εκείνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι τα αρνητικά γύρω από το Αστυνομικό σώμα σε σημείο μάλιστα που μπορεί να παίζουν και να αναπαράγονται για μέρες ολόκληρες από τα δελτία ειδήσεων, τις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες.

Σε αυτή την περίπτωση ένα ζευγάρι από την Πάφο που υπηρετούν ο μεν άντρας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και η σύζυγός του στην Αστυνομία λειτούργησαν με αυταπάρνηση και αλτρουϊσμό όταν ξαφνικά μπροστά τους όχημα με οδηγό άντρα ηλικίας 30 ετών, μόνιμο κάτοικο Κύπρου και συνοδηγό ομοεθνή του έπεσε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων περίπου.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη στο δρόμο Παρεκκλησιάς – Κελλακίου, όπου ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό να εγκλωβιστούν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πυροσβέστης ο Βαρνάβας Βαρνάβα ο οποίος παλαιότερα υπηρετούσε στην ομάδα Ζ της ΑΔΕ Πάφου και η Αστυνομικός σύζυγός του Έρμι που βρίσκονταν στην περιοχή εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκαν την πτώση του οχήματος στον γκρεμό.

Τα δύο μέλη των σωμάτων Ασφαλείας αμέσως προσέτρεξαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Τους αξίζουν 1000 και περισσότερα Μπράβο γιατί απέδειξαν ακόμη μια φορά ότι ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι που πάνω απ’ όλα βάζουν την Ανθρωπιά και τίποτα άλλο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ