21.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

Όχι στην αποξήλωση του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Πάφου

Έντονη είναι η αντίδραση του αναπληρωτή Προέδρου της  Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Επικοινωνιών, Μεταφορών και Έργων της Βουλής, βουλευτή Πάφου Πάμπου Πιττοκοπίτη στην απόφαση του Τμήματος Οδικών Μεταφορών για μετακίνηση στην Λεμεσό ενός από τους εξεταστές του Τμήματος Πάφου για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο κ. Πιττοκοπίτης σε επικοινωνία  του με τον Διευθυντή του Τμήματος Σωτήρη Κολέττα  του μετέφερε την απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση των Παφιτών σε αυτές τις μεθοδεύσεις σε μια περίοδο που λογω και της καθόδου των φοιτητών στην Κύπρο αναμένεται αύξηση των υποψήφιων οδηγών γεγονός που έπρεπε να οδηγήσει στην ενίσχυση του Τμήματος στην Πάφο και όχι στην αποξήλωση του.

Ο βουλευτής Πάφου ζήτησε επίσης και την ενίσχυση του Τμήματος σε γραμματειακό προσωπικό γιατί σήμερα παρατηρείται μεγάλη ταλαιπωρία στην εξυπηρέτηση του κοινού λογω του πολύ μικρού αριθμού προσωπικού που έχει παραμείνει στο Τμήμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Πιττοκοπίτης δήλωσε ότι θα παρακολουθεί τα θέματα που έχουν σχέση με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών  Πάφου και εάν παραστεί ανάγκη θα τα θέσει ενώπιων της αρμόδιας Επιτροπής στην Βουλή.

 

Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης

Βουλευτής Περιφέρειας Πάφου

Δημοκρατικό Κόμμα

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ